Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Nordøen

 • Whakatane, White Island - havvulkan ved New Zealands nordø

  (Bedømt af 32 personer)
  15.04.13: June Madsen
  Jeg kan varmt anbefale at besøge en af de få hav vulkaner, som man kan besøge i verden, nemlig White Island, Whakatane på Nordøen.
  Turen til øen foregår med White Island Tours.
  Se hele rejsetippet
 • Black water rafting! New Zealand

  (Bedømt af 5 personer)
  20.10.11: Mikkel Arnvig
  Nej, ikke "white water", men "black water" rafting! Det var ikke en skrivefejl.

  Måske en af de fedeste oplevelse og mest grænseoverskridende oplevelser i forhold til en rejse som jeg har oplevet og som du også kan komme til at opleve - hvis du tør!
  I Waitomo, New Zealand, vil du som det eneste sted jeg kender til, kunne rejse ind i under et bjerg i en underjordisk hule (Ruakuri Cave).
  Se hele rejsetippet
 • Tangiroro Crossing - en uforglemmelig oplevelse!

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 9 personer)
  01.06.11: Tina
  Jeg kunne lave de første 20 rejsetips blot om New Zealand, som bare ER et at det fedeste, flotteste, mest imponerende, fascinerende og fantastiske lande i verden.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Nordøen

Rejsetips af samme forfatter

 • St. Pauls kirke i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 14 personer)
  17.07.12: Tina
  Hvis du har besøgt 9/11 Memorial – eller er på andet ærinde i Lower Manhattan omkring Ground Zero, Wall Street eller City Hall - vil jeg anbefale at du efterfølgende besøger St. Pauls kirken.
  Se hele rejsetippet
 • 9/11 Memorial i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 12 personer)
  17.07.12: Tina
  Jeg tror at der er mange mennesker, der har det lidt som jeg med 9/11 Memorial - Det er sådan lidt mærkeligt, ubehageligt og måske er det nok fordi det stadig liiidt for tæt på… men det vil det nok være for mange af os rigtig længe endnu.
  Se hele rejsetippet
 • Vinlandet - og skønne Stellenbosch

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 8 personer)
  10.07.12: Tina
  Sydafrika er et af mine absolutte favorit rejseland, da det i mine øjne har… ganske simpelt – ALT!
  Se hele rejsetippet
Sky dive ved Lake Taupo, New Zealand
FDM travel - Community Manager
Tina Telefon: 70 11 60 11

Sky dive ved Lake Taupo, New Zealand

Inden jeg tog afsted til New Zealand, gav mine forældre mig et lille fint tilskud til min tur og sagde at jeg skulle bruge det på en god oplevelse.
Dem var der jo unægtelig en del af undervejs, men syntes ligesom at deres gave skulle bruges på noget helt specielt. Det blev de så sandelig også, da jeg kom til Lake Taupo, hvor jeg nu skulle udleve en årelange drøm: SKYDIVE!
ud skal man jo..
ud skal man jo..

Fabelagtigt!

Jeps, jeg valgte at sætte mig op i en lille flyver, flyve op til 4000 m. højde for derefter at hoppe ud igen. Vanvittigt, sikkert – MEN jeg kan så varmt anbefale denne uforlignelige oplevelse til alle der bare har overvejet at springe faldskærm. Det ER bare så fed en oplevelse, og jeg er overbevist om at Lake Taupo er STEDET at ”tage springet” i mere end én forstand.

Vejret var perfekt, og alt gik ligesom op i en højere enhed. Det var helt skyfrit over Lake Taupo, som er New Zealands største sø, og der var en fabelagtig udsigt over bjergene, markerne og byen ude i horisonten.
Frit fald
Frit fald

Jeg var jo SÅ bange...

Jeg var totalt angst, og mit ængstelige & for alvor hurtigt bankende hjerte sad i halsen på mig. Jeg fik at vide jeg var ligbleg, men de mente også at jeg netop ville være den der nød det mest, netop fordi jeg var så tjah, indrømmet BANGE!

Der er noget surrealistisk ved at vide at man sætter sig ind i en flyver med det for tanke, at man snart skal springe ud af den, men følelsen samtidig fantastisk, og nærmest berusende. . Det var sådan et tandem-spring, hvor man er spændt fast til en professionel som styrer alt undervejs – og selvom det er grænseoverskridende i den grad at lægge sit liv i en andens hænder, følte jeg mig forbavsende tryg. Vi var de første, der skulle springe og med en stilsigende nik, gav jeg mit Okay, da han på ud spurgte om jeg ville prøve noget sjovt… Det var i hans opfattelse så dét at springe baglæns på hovedet ud af flyet.
45 sek. frit fald - JUHUU !!

45 sek. frit fald - JUHUU !!

Jeg SKREG i vilden sky, og det var bare… vildt på alle tænkelige og utænkelige måder. Der er 45 sek. frit fald, som naturligvis har skræmmende, men vitterlig FANTASTISK og overdrevet cool.

45 sek. er faktisk rigtig, rigtig lang tid, og undervejs havde jeg overskud til at fjolle rundt og lave sjove udfoldelser for kameraet – for når man gør noget så vildt som det er at springe i faldskærm, så skal det altså også foreviges! Når det frie fald er overstået og faldskærmen folder sig ud, er det først og fremmest en lykkefølelse blandet med en stor taknemmelighed for at den jo åbnede sig som den skulle, men derpå så er det bare ren og skær nydelse. Det var så stille, roligt, imponerende, smuk, fascinerende og eventyrligt, og man kan kun nyde oplevelsen! Simpelthen forrygende.
Sådan ser Lake Taupo ud fra oven...
Sådan ser Lake Taupo ud fra oven...

I wanna go again!

Når man atter er tilbage trygt må landjorden, har man faktisk lyst til at gentage bedriften med det samme, så skønt var det… Jeg valgte dog at blive på jorden, og nød den uforlignelige følelse det er når man har overskredet sine egne grænser, udlevet sine drømme og al den skønne lykke det er når adreanalinet pumper lystigt rundt i kroppen. Derpå ringede jeg fluks hjem for at vække familien og fortælle dem at deres penge i dén grad, var gået til en god oplevelse – som jeg ALDRIG vil glemme!

Dette må være en af mine største anbefalinger til din New Zealand, selvom der som sagt er mange at vælge imellem…
Sky dive ved Lake Taupo, New Zealand

YEAH !!
YEAH !!

Aktiviteter
Adventure
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Tina s profilside

Læs mere om rejser til Nordøen

Hoteller i Nordøen
i Nordøen
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/rom/orange-hotel-rome.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.