Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Nordøen

 • Whakatane, White Island - havvulkan ved New Zealands nordø

  (Bedømt af 32 personer)
  15.04.13: June Madsen
  Jeg kan varmt anbefale at besøge en af de få hav vulkaner, som man kan besøge i verden, nemlig White Island, Whakatane på Nordøen.
  Turen til øen foregår med White Island Tours.
  Se hele rejsetippet
 • Black water rafting! New Zealand

  (Bedømt af 5 personer)
  20.10.11: Mikkel Arnvig
  Nej, ikke "white water", men "black water" rafting! Det var ikke en skrivefejl.

  Måske en af de fedeste oplevelse og mest grænseoverskridende oplevelser i forhold til en rejse som jeg har oplevet og som du også kan komme til at opleve - hvis du tør!
  I Waitomo, New Zealand, vil du som det eneste sted jeg kender til, kunne rejse ind i under et bjerg i en underjordisk hule (Ruakuri Cave).
  Se hele rejsetippet
 • Sky dive ved Lake Taupo, New Zealand

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 10 personer)
  06.06.11: Tina
  Inden jeg tog afsted til New Zealand, gav mine forældre mig et lille fint tilskud til min tur og sagde at jeg skulle bruge det på en god oplevelse.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Nordøen

Rejsetips indsendt af:
Maiken Maretti
Viborg
29. maj 2009

Taranaki (New Zealand) - har det hele

Pludseligt står man med den mest fantastiske udsigt i verden. Man kan se havet, New Plymouth og hvis man er heldig med vejret kan man se helt til Mt. Ruapehu midt på nordøen.

Spis madpakke på toppen af verden

Taranaki ligger på nordøen af New Zealand og indeholder alt fra flotte Mt. Egmont til lækre strande ud til stillehavet. Taranaki er en fantastisk del af nordøen og mit tip lyder på at køre op til Mt. Egmont tidligt om morgenen. Pak en god madpakke og begyndt opstigningen til bjerget. Den første del af gåturen går igennem frodigt bush landskab, men efterhånden som man kommer højere og højere begynder træerne at blive mindre. Pludseligt står man med den mest fantastiske udsigt i verden. Man kan se havet, New Plymouth og hvis man er heldig med vejret kan man se helt til Mt. Ruapehu midt på nordøen.

Det tager ca. 5 timer at komme til toppen af bjerget og bestigningen kan udføres af de fleste uden foregående træning. Spis din madpakke på toppen af verden med en fantastisk udsigt. Nedturen går hurtigt. Først løber man i noget der minder om leka kugler og det føles nærmest som at man er vægtløs. Når man tager et skridt kommer man måske 3 meter ned pga. de rullende kugler. Når man er kommet ned til bilen, anbefaler jeg at køre de 15 km ind til New Plymouth og tage ud til Fitzroy beach og tage en velfortjent dukkert i stillehavet.

Seværdigheder
Udflugter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Nordøen

Hoteller i Nordøen
i Nordøen
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.