Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Tauranga

Kaptajn James Cook havde ret, da han hævdede, at dette var en "Bay of Plenty" – et overflødighedshorn af en bugt. Klimaet er perfekt til at dyrke æbler og kiwier. Omkring hovedbyen Tauranga er der frodige grønne, marker, frugtplantager og en billedsmuk kystlinje. Tauranga har et af de mest behagelige klimaer i New Zealand med over 2.200 årlige solskinstimer. Til sammenligning har vores egen solskinsø, Bornholm, små 1.600 årlige solskinstimer.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Vulkaner ved Rotura

Tauranga ligger i et geotermisk område, der betyder en ting – gejsere! Regionens termiske aktivitet startede der, hvor byen Rotorua og søen af samme navn ligger i dag. Der er ca. 70 kilometers kørsel fra Tauranga til Rotorua.

Magmakammeret under en af de store vulkaner kollapsede netop her efter et massivt udbrud for mere end 200.000 år siden. Sammenbruddet skabte en rund caldera, som er ca. 16 km i diameter. Den blev fyldt med vand og udgør i dag den newzealandske nordøs næststørste sø.
Agrodome

Agrodome

Gør jer klar til en times tid med underholdning. Bedsøg den legendariske Agrodome, som bekræfter jeres fordomme om, hvad New Zealand egentlig er. Bliv præsenteret for 19 fåreracer, se ægte fåreklipning og fårehunde i aktion, når de reagerer på kommandoer og holde styr på fårene.

En dag som lokal

De lokale kommer hertil for at dase på strandene i kystparadiset, og I har også mulighed for at bruge dagen på at slappe af, gå en tur på havnepromenaden og snuppe en kop kaffe eller et glas lokal hvidvin.

Havn

Havn
Krydstogterne anløber Salisbury Wharf i Taurangas havn, som egentlig ligger i byen Mount Maunganui ca. 6-7 km fra Taurangs centrum.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/caribien/bahamas/krydstogt/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.