Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer

 • Privat transport til hotel i Auckland
 • Hotelophold 7 nætter på valgte hotelkategori
 • 7 dage billeje, Compact kategori med GPS
 • Entre til Waitomo Caves
 • Sightseeing i Rotorua
 • Maori Hangi middag og underholdning
 • Lokale skatter
 • Kør-Selv rejsehåndbog på engelsk

Prisen inkluderer ikke:

 • Flybillet

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Northern Discovery

Auckland - Waitomo - Rotorua - Taupo - Napier - Wellington

New Zealands nord-ø byder på et møde med de to metropoler Auckland og hovedstaden Wellington med sit unikke kulturliv, bl.a. New Zealands berømte nationalmuseum, Te Papa. Men vigtigst af alt, så er Nordøen et møde med underjordiske drypstenshuler, et surrealistisk og boblende landskab af mudderhuller og gejsere og dertil kommer maleriske søer og den fascinerende art deco-by Napier.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 7.556 kr.

pr. person i dobbeltværelse på budget-hotel i 7 nætter inkl. ankomst transport og 7 dages billeje med kørselsvejledning

Rundrejsen dag for dag

Dag 1
Dag 1

Ankomst til Auckland

Udsigt til Auckland
Efter ankomst i New Zealands største by, Auckland, bliver I afhantet i lufthavnen og kørt til jeres hotel.
Dag 2
Dag 2

Auckland–Waitomo Caves–Rotorua, 350 km

Flotte farver i Rotorua
I afhenter jeres bil i centrum af Auckland.
Kør sydpå gennem Bombay Hills og Waikatos frodige græsområder til Waitomo regionen. I Waitomos undergrund findes en labyrint af huler og underjordiske floder. I besøger de underjordiske grotter med båd og oplever, hvordan grotterne oplyses af millioner af små glødeorme, der hænger ned fra lofterne. Tilbage på jordens overflade kan I nu fortsætte gennem landbrugsområder og langs søbredder og skov, til det berømte geotermiske center i Rotorua.
Dag 3
Dag 3

Rotorua

Heldagssightseeing i Rotorua. Oplev Maori kulturen med en tur gennem Te Puia - Maori Arts & Crafts Institute, hvor I skal se brølende gejsere og kogende mudderhuller. Se hvordan der arbejdes med kunsthåndværk fra generation til generation, og udforske Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, hvor I får et godt indtryk af det lokale dyreliv. Afslut med et besøg i The Agrodome, kendt for dets underholdende fåre- og hundeshows.

Om aftenen skal I opleve en traditionel Maori middag med sang, dans og ikke mindst middag tilberedt på varme underjordiske sten.
Dag 4
Dag 4

Rotorua – Taupo – Napier, 219 km

Turen går videre sydpå via Lake Taupo, New Zealands største sø, og Tongariro National Park, hvor de tre vulkaner, Ruapehu, Ngauruhoe og Tongariro dominerer landskabet. Nyd det fabelagtige sceneri, mens I fortsætter ind i det frodige vin- og frugtområde, Hawkes Bay, med dagens mål den smukke by Napier.
Dag 5
Dag 5

Napier

Napier
Dagen er til fri disposition til at udforske de mange spændende muligheder i Napier, som i 1931 var udsat for et voldsomt jordskælv, der gjorde en genopbygning nødvendig. Byen blev smukt genopført i datidens smukke Art Deco-stil.
Dag 6
Dag 6

Napier – Wellington, 320 km

Wellington
Kør videre mod syd gennem Manawato Gorge, de smukke opdyrkede områder og flotte klippekyster til New Zealands smukt anlagte hovedstad Wellington.
Dag 7
Dag 7

Wellington

Wellington
Dagen er afsat til at udforske Wellington, New Zealands hovedstad. Byen er smukt anlagt mellem havnen og bakkerne, og er fuld af charme og karakter. Giv jer tid til at køre med den lokale kabelsporvogn, besøge Museum of New Zealand (Te Papa) eller parlamentsbygningen. Wellington er i øvrigt kendt for dens teatre, kunstgallerier og kulturelle aktiviteter.
Dag 8
Dag 8

Wellington

Wellington
Turen slutter i Wellington og I afleverer jeres bil i lufthaven eller ved færgeleje, alt efter jeres videre færd.

Start nu! Det er let at bestille Northern Discovery


Auckland - Waitomo - Rotorua - Taupo - Napier - Wellington
Fra 7.556 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse på budget-hotel i 7 nætter inkl. ankomst transport og 7 dages billeje med kørselsvejledning

Rejseperiode:
1 april 2017 - 31. marts 2018

Hotelkategorier:
 • Budget: Moteller og turistklasse hoteller
 • Standard: Turistklasse hoteller
 • Superior: Førsteklasse hoteller

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage / 7 nætter

Længde:
Ca. 884 kmBestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/phuket/millennium-resort-patong.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.