Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Billeje i Queenstown

Derfor skal du bestille billejen i Queenstown hos os:

Vi tilbyder dig op til 2 specialpriser på en bilgruppe:
 
  • Bedste dagspris - variabel pris afhængig af udbud og efterspørgsel
  • Bedste dagspris med reduceret selvrisiko - variabel pris afhængig af udbud og efterspørgsel samt betydeligt reduceret selvrisiko
Alle priserne inkluderer fri kilometer, forsikring mod biltyveri og skade på bil samt lokale skatter og ansvarsforsikring. Du kan derfor vælge den lejebil og forsikring, der passer til dig og dit behov.

Lej en bil i Queenstown og kør direkte ud i Ringenes Herre-landskabet

I Queenstown bliver du først og fremmest budt op til dans af høj puls og pumpende adrenalin, takket være et væld af aktiviteter. Men Queenstown er også et godt udgangspunkt for ture i lejebil. Bliv tildelt en birolle af naturen, når mægtige Mount Aspiring National Park dikterer dagsordnen på den vestlige del af Sydøen. Eller se det fantastiske fjordlandskab åbenbare sig for øjenene af dig i Fiordland National Park. Begge nationalparker som var med i Ringenes Herre-filmene. Eventyret starter bag rattet - hvor vil du hen?

Spar penge - bestil hjemmefra
FDM travel er specialister i billeje og hos os er det let at finde en billig lejebil. Vi tilbyder dig op til to forskellige priser på en bilgruppe, hvor bl.a. størrelsen på forsikringens selvrisiko er forskellig. Bestiller du en lejebil hjemmefra, kan den stå klar til dig ved ankomst i lufthavnen i Queenstown. Så sparer du også penge til bus eller taxa til og fra dit hotel.

Spar ikke på pladsen 
Skal du vælge en stor eller lille bil? Vælg hellere en lidt for stor bilmodel end for lille. Udlejningsbilen er jeres andet hjem på ferien, og mængden af bagage og fysiske ferieminder vokser som oftest i løbet af turen.

5 gode råd om billeje

1. Bestil i god tid 
Prisen varierer ligesom flypriser fra dag til dag. Som regel er lejebilen billigere, jo før du bestiller.

2. Selvrisiko
Selvrisiko betyder at du hæfter for et beløb, hvis uheldet er ude. Hvis du vil undgå at skulle betale for ubehagelige overraskelser, kan du for et lille merbeløb vælge prisen med betydeligt reduceret selvrisiko.
 
3. Garanti 
Bestiller du fly og billeje samlet, er du sikret med pakkerejseloven.

4. Tænk før du tanker 
”Tænk før du tanker” betyder ganske enkelt, at du lige bør overveje, hvilken type afregning hos AVIS, som passer bedst til dit kørebehov. Der er følgende tre muligheder:
 
  • Fuld til fuld tank. Dette kan være den billigste mulighed. Det betyder, at du betaler for forbrug og selv tanker op inden aflevering.
  • Fuld til tom tank. Her betaler du for en hel tank, når du afhenter bilen, og afleverer bilen utanket.
  • Forbrugsafregning. Dette kan være den dyreste mulighed. Her betaler du ikke for en hel tank, og fylder ikke bilen op, inden du afleverer den. AVIS fylder bilen op og opkræver højere literpris samt et servicegebyr.
5. Find rundt med GPS 
AVIS tilbyder dig at leje en Tom Tom GPS. Alternativt kan du medbringe din egen, eller købe en GPS i FDMs netbutik.
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/sydtyskland/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.