Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Queenstown

Læs mere om rejser til Queenstown

Queenstown, Glenorchy på New Zealand
Rejsetips indsendt af:
Odense
8. okt. 2011

Queenstown, Glenorchy på New Zealand

På en rundrejse på New Zealand i December `06 fandt vi en fantastisk tur vi ville på. Vi skulle til den utroligt smukke by Queenstown, og havde opdaget at der i den lille by Glenorchy, lige udenfor Queenstown, var sejlture i oppustelige kanoer.
Vi blev i speedbåde sejlet et langt stykke op ad floden. Inden da havde vi fået en ordentlig "showtur" med snurrerundere og hårde brems i speedbådene, vildt fedt :)))

Da vi nåede målet iført våddragter, hue og handsker, blev vi sat af på brinken. Herefter skulle vi to og to gøre kanoer klar. Bagage, frokost etc skulle på plads og så startede turen.

Vi hoppede i kanoerne og drev stille afsted. På brugte KUN årerne til at styre med. Vi gled afsted til rislen af den lille flod og bjergene strakte sig op over alt med sne på tinderne. De knejsede mejestetisk ned til os og bød os velkommen.

Stilheden og skønheden overrumplede os alle. Det mest FANTASTISKE jeg nogensinde har oplevet. Alle 20 mand var bumstille og sad bare og indåndede det hele. Man følte virkelig man var midt i Ringenes Herre utrolige set, og stedet her har også været del i mange, mange scener i de utrolige film.

Vi kom også til en lille grotte, hvor solens stråler spillede i vandet, og ens vejrtrækning nærmest gav ekko. Frokosten blev indtaget på brinken med store sneklædte bjerge i baggrunden og ren og skær rå natur omgav os.

Jeg kan ikke huske længden af turen men ca 5-6 timer. Jeg ville til enhver tid gøre det igen. Prisen var ca.850 Dkr. Penge godt givet ud. Jeg vil anbefale ALLE der skal til NZ at tage denne tur, og min største drøm er at komme tilbage og gentage succesen :))))

Aktiviteter
Adventure
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Queenstown

Hoteller i Queenstown
Rejser til Queenstown
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ungarn/budapest/sopron-i-ungarn.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.