Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Rundrejser i New Zealand

Kør selv, dagsudflugt eller rundrejse med guide?

Du kan her se en række forslag til de bedste kør selv-ruter, dagsudflugter med guide og rundrejser med guide i New Zealand. Det er tre meget forskellige måder at se New Zealand på, og det kan være en god idé at lade dig blive inspireret her på siden, inden du beslutter, hvilken rejseform der passer dig. Du kan også vælge en kombination.
Kør-selv i New Zealand

Kør-selv-rundrejser

Kør-selv-rundrejser er en behagelig og fri måde at rejse på, hvor du selv sidder bag rettet i en lejet bil eller motorhome. Vi har forberedt en række kør selv-ruter, der giver dig det bedste af New Zealand - uden du behøver tænke på overnatning, da vi booker hotel til dig på forhånd. Du kan bare følge ruten og nyde turen.

Se forslag til kør selv-rundrejser i New Zealand
På udflugt i bus, New Zealand

Dagsudflugter med lokal guide

Vi tilbyder en række interessante dagsudflugter, hvor du med en vidende lokal guide besøger nogle af de største seværdigheder i New Zealand. Du skal ikke bekymre dig om at navigere rundt på vejene, men kan trygt læne dig tilbage i sædet og nyde turen, mens buschauffør og guide sørger for resten.

Se alle dagsudflugter i New Zealand
Denne side er udskrevet d. 28. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.