Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Ankomst til Auckland
 • Dag 2: Auckland – Waitomo Caves - Rotorua, 350 km
 • Dag 3: Rundt i Rotorua
 • Dag 4: Rotorua - Wellington, 452 km
 • Dag 5: Rundt i Wellington
 • Dag 6: Wellington – Picton - Christchurch, 344 km
 • Dag 7: Christchurch – Greymouth - West Coast Glaciers, 180 km
 • Dag 8: West Coast Glaciers og Franz Josef Glasier
 • Dag 9: West Coast Glaciers – Queenstown, 350 km
 • Dag 10: Queenstown
 • Dag 11: Queenstown–Milford Sound–Te Anau, 406 km
 • Dag 12: Te Anau – Invercargill, 160 km
 • Dag 13: Invercargill – Dunedin, 220 km
 • Dag 14: Dunedin – Christchurch, 365 km
 • Dag 15: Afrejse fra Christchurch

Rejsen inkluderer

 • Hotelophold 14 nætter
 • Billeje
 • Entre til Waitomo Caves
 • Aktiviteter i Rotorua
 • Færge fra Wellington til Picton
 • Tranz Coastal togtur fra Picton til Christchurch
 • Tranz Alpine togtur fra Christchurch til Greymouth
 • Gletsjervandring
 • Cruise ved Milford Sound  
 • Lokale skatter
 • Rejsehåndbog på engelsk


Prisen inkluderer ikke:

 • Flybillet

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Simply the Best

15 dages kør-selv rundrejse

På denne 15 dages rundrejse får du alle New Zealands store seværdigheder serveret på et sølvfad. Rundrejsen starter i Auckland, New Zealands store metropol. Herfra bevæger du dig sydover til det geotermiske center i Rotorua med gejsere og kogende mudderhuller. Videre til New Zealands hovedstad Wellington, hvor du sejler over til Sydøen og hopper ombord på toget Costal Pacific Express, som fragter dig til Christchurch. Her starter den store rundtur til de mange naturseværdigheder på Sydøen, inkl. gletsjere, regnskov, og konstant betagende naturscenerier.
Fra 3.772 NZD

pr. person i dobbeltværelse i 14 nætter inkl. billeje

Rundrejsen dag for dag

Dag 1
Dag 1

Ankomst til Auckland

Vel ankommet til Auckland afhenter i jeres udlejningsbil. Herefter resten af dagen til fri disposition, og I kan gå på opdagelse i Auckland. Auckland er en dejlig by med masser af spændende områder og god shopping. Gå en tur gennem byens hovedstrøg Queen Street, slå et smut via havneområdet og tag elevatoren op i Sky Tower, hvorfra I har det store overblik.
Dag 2
Dag 2

Auckland – Waitomo Caves - Rotorua, 350 km

I dag går turen sydpå over Bombay Hills og gennem det meget frodige Waikato græsland. I Waitomo er en bådtur inkluderet, hvor I skal se de underjordiske drypstenshuler med de tusindvis af glødende insekter, som hænger ned fra grotternes lofter og lyser son en stjernehimmel. Herefter krydser I Waikato River og Mamaku Hills og kommer til det berømte geotermiske center i Rotorua.
Dag 3
Dag 3

Rundt i Rotorua

Dagen er sat af til sightseeing i Rotorua-området og der er nok at tage fat på. Jeres rundrejse inkluderer kort og entrebilletter til følgende seværdigheder og tilbud: En guidet tur gennem Te Puia Thermal Reserve, hvor I vil se brølende gejsere og kogende mudderhuller. Oplev Rainbow Springs med New Zealands oprindelige fugle- og dyreliv samt krystalklare søer, der myldrer af foreller. The Agrodome Leisure Park, der er kendt for underholdende fåreshows, og en kabeltrukket gondol, som fører jer til Skyline Skyride komplekset og The Polynesian Spa, New Zealands førende termalbade.
Dag 4
Dag 4

Rotorua - Wellington, 452 km

I dag går turen videre sydpå via Lake Taupo, New Zealands største sø. Kør langs søen indtil I skal igennem World Heritage Tongariro National Park, hvor de tre vulkaner, Ruapehu, Ngauruhoe og Tongariro, dominerer landskabet. Fortsæt gennem regionerne Levin og Otaki til Wellington.
Dag 5
Dag 5

Rundt i Wellington

I har en hel dag til at gå på oplevelse i Wellington, den new zealandske hovedstad. Giv jer tid til at køre med den lokale “cable car”, til at besøge det flotte og højteknologiske nationalmuseum Te Papa eller måske parlamentet. Og glem ikke, at Wellington også er kendt for dens mange teatre, kunstgallerier, restauranter og kulturelle aktiviteter.
Dag 6
Dag 6

Wellington – Picton - Christchurch, 344 km

Bilen afleveres i Wellington, hvorefter I tager med Interisland-færgen fra Nord- til Sydøen over Cook Strædet gennem det smalle og rolige Marlborough Sounds til Picton. Fra Picton kører I videre til Christchurch via Kaikoura med Tranz Coastal-toget.
Dag 7
Dag 7

Christchurch – Greymouth - West Coast Glaciers, 180 km

I bliver kørt fra hotellet til togstationen for at tage med toget Tranz Alpine Express gennem Southern Alps til Greymouth - en strækning fyldt med imponerende og meget naturskønne landskaber med fx både regnskove og vandfald. Ved ankomst til Greymouth henter I jeres næste udlejningsbil og kan forsætte turen mod West Coast Glaciers, måske med en afstikker til de fascinerende, Punakaiki Pancake Rocks, fabelagtige klippeformationer.
Dag 8
Dag 8

West Coast Glaciers og Franz Josef Glasier

Idag tager I på en guidet vandretur på, Glacier Valley Walk, langs Waiho floden med fantastiske udsigtspunkter over den fascinerende gletjer. Turen til fods kan evt. krydres med et afslappende dyb i de varme kilder hvor ture slutter.
Dag 9
Dag 9

West Coast Glaciers – Queenstown, 350 km

Turen i dag bringer jer igennem nogle af de allersmukkeste områder i New Zealand. Kør gennem det barske Haast Pass og bøgeskoven i Mt Aspiring National Park, forbi Lake Wanaka og langs Kawarau Gorge til Queenstown.
Dag 10
Dag 10

Queenstown

Dagen er til fri disposition til at udforske de mange muligheder i Queenstown; en flyvetur, en sejltur med dampskibet Earnslaw, en fantastisk spændende jetboat-tur, en Dart Riverudflugt, rafting eller måske et bungy jump? Besøg evt. også den nærliggende, historiske mineby Arrowtown. Mulighederne er talrige.
Dag 11
Dag 11

Queenstown–Milford Sound–Te Anau, 406 km

Start dagen rigtig tidligt og få morgenkaffen i Te Anau efter en tur langs Lake Wakatipu og via Kingston. Følg derefter Lake Te Anau til Eglington Valley. Undervejs passerer I en række spejlblanke søer og bjerge, der stille forsvinder i horisonten. Den naturskønne rute fortsætter gennem bjerge, dale og skove i Fiordland National Park og slutter med en fascinerende og dramatisk sidste strækning ned til Milford Sound. Her skal I nyde en betagende tur til Bowen Falls og Mitre Peak (inkl. i turens pris), før I sidst på dagen kører til Te Anau og overnatter.
Dag 12
Dag 12

Te Anau – Invercargill, 160 km

Turen bringer jer i dag til Invercargill, den sydligst beliggende by i New Zealand, hvor dagen er til fri disposition.
Dag 13
Dag 13

Invercargill – Dunedin, 220 km

I fortsætter ad endnu en naturskøn rute gennem det storslåede område Catlins til den charmerende by Dunedin. De første indbyggere i Dunedin var skotterne, der gjorde den berømt som ”Edinburgh of the South”.
Dag 14
Dag 14

Dunedin – Christchurch, 365 km

Canterbury
Besøg evt. Larnach Castle eller Olveston House inden I kører nordpå mod Moeraki og krydser Canterbury Plains på vej til Christchurh via Oamaru og Timaru.
Dag 15
Dag 15

Afrejse fra Christchurch

Bilen afleveres i lufthavnen inden afrejse, og en eventyrlig rejse i New Zealand får sin afslutning.

Start nu! Det er let at bestille Simply the Best


15 dages kør-selv rundrejse
Fra 3.772 NZD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 14 nætter inkl. billeje

Hotelklasser:
Budget, Standard og Superior.

Biltyper:
C: Toyota Corolla el. tilsvarende (Compact).
F: Ford Falcon el. tilsvarende (Full Size).

Rejseperiode:
1. april 2016 – 31. marts 2017

Priser i New Zealand dollar pr. person i dobbeltværelse fra:

2 pers: 3.772 NZD (C bil / Budget hotel)
2 pers: 3.853 NZD (F bil / Budget hotel)
2 pers: 4.140 NZD (C bil / Standard hotel )
2 pers: 4.222 NZD (F bil / Standard hotel)
2 pers: 4.483 NZD (C bil / Superior hotel)
2 pers: 4.565 NZD (F bil / Superior hotel)

4 pers: 3.202 NZD (C bil / Budget hotel)
4 pers: 3.243 NZD (F bil / Budget hotel)
4 pers: 3.570 NZD (C bil / Standard hotel)
4 pers: 3.610 NZD (F bil / Standard hotel)
4 pers: 3.913 NZD (C bil/Superior hotel)
4 pers: 3.955 NZD (F bil / Superior hotel) 

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 28. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/alpin-hotel-traubenwirt.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.