Tilbud lige nu

Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Ankomst til Auckland
 • Dag 2: Auckland – Waitomo Caves - Rotorua, 350 km
 • Dag 3: Oplevelser i Rotorua
 • Dag 4: Rotorua - Wellington, 452 km
 • Dag 5: Rundt i Wellington
 • Dag 6: Wellington – Picton - Christchurch, 344 km
 • Dag 7: Christchurch – Greymouth - West Coast Glaciers, 180 km
 • Dag 8: West Coast Glaciers og Franz Josef Glasier
 • Dag 9: West Coast Glaciers – Queenstown, 350 km
 • Dag 10: Queenstown
 • Dag 11: Queenstown–Milford Sound–Te Anau, 406 km
 • Dag 12: Te Anau – Invercargill, 160 km
 • Dag 13: Invercargill – Dunedin, 210 km
 • Dag 14: Dunedin – Christchurch, 363 km
 • Dag 15: Afrejse fra Christchurch

Rejsen inkluderer

 • Transport til hotel i Auckland
 • Hotelophold 14 nætter
 • 13 dags billeje incl. gps, gruppe C
 • Entre til Waitomo Caves
 • Aktiviteter og Maori middag i Rotorua
 • Færge fra Wellington til Picton
 • Coastal Pacific togtur fra Picton til Christchurch
  (1. april - 1. maj & 24. september - 31. marts)
 • Tranz Alpine togtur fra Christchurch til Greymouth
 • Gletsjervandring på Franz Josef
 • Dart River Wilderness Safari
 • Cruise ved Milford Sound  
 • Discover Invercargill tur
 • Lokale skatter
 • Kør-selv rejsehåndbog på engelsk


Prisen inkluderer ikke:

 • Flybillet

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Simply the Best

Auckland - Rotorua - Wellington - Queenstown - Milford Sound - Te Anau - Christchurch

På denne 15 dages rundrejse får du alle New Zealands store seværdigheder serveret på et sølvfad. Start i Auckland, New Zealands store metropol. Herfra bevæger du dig sydover til det geotermiske center i Rotorua med gejsere og kogende mudderhuller. Videre til New Zealands hovedstad Wellington, hvor du sejler over til Sydøen og hopper ombord på toget Costal Pacific Express, som fragter dig til Christchurch. Her starter den store rundtur til de mange naturseværdigheder på Sydøen, inkl. gletsjere, regnskov, og konstant betagende naturscenerier.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 18.565 kr.

pr. person i dobbeltværelse på budget-hotel i 14 nætter inkl. ankomst transport, togture, sightseeings og billeje med kørselsvejledning

Rundrejsen dag for dag

Dag 1
Dag 1

Ankomst til Auckland

Vel ankommet til Auckland bliver I afhentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Herefter resten af dagen til fri disposition, og I kan gå på opdagelse i Auckland. Auckland er en dejlig by med masser af spændende områder og god shopping. Gå en tur gennem byens hovedstrøg Queen Street, slå et smut via havneområdet og tag elevatoren op i Sky Tower, hvorfra I har det store overblik.
Dag 2
Dag 2

Auckland – Waitomo Caves - Rotorua, 350 km

I dag afhenter I jeres lejebil og så går turen på opdagelse sydpå, over Bombay Hills og gennem det meget frodige Waikato græsland. I Waitomo er en bådtur inkluderet, hvor I skal se de underjordiske drypstenshuler med de tusindvis af glødende insekter, som hænger ned fra grotternes lofter og lyser son en stjernehimmel. Herefter krydser I Waikato River og Mamaku Hills, kører igennem landbrugsland og langs søbredder til i kommer til det berømte geotermiske center i Rotorua.
Dag 3
Dag 3

Oplevelser i Rotorua

Dagen er sat af til sightseeing i Rotorua-området og der er nok at tage fat på. Jeres kør-selv rundrejse inkluderer flere spændende seværdigheder. Oplev den oprindelige og ægte Maori kultur i Te Puia, med en tur gennem den termiske dal fuld af geysere og boblende mudderhuller. Se fremstilling af kunsthåndværk med træskærring og vævning. Fortsæt til Kiwi Wildlife Park, med en god introduktion til landet flora og fauna. På et besøg i Agrodome får I lejlighed til at overvære fx fåreklipning og træning af fårehunde.

En spændende dag sluttes af med Maori sang og dans mens I nyder en traditionel Maori middag.
Dag 4
Dag 4

Rotorua - Wellington, 452 km

I dag går turen videre sydpå via Lake Taupo, New Zealands største sø. Kør langs søen indtil I skal igennem World Heritage Tongariro National Park, hvor de tre vulkaner, Ruapehu, Ngauruhoe og Tongariro, dominerer landskabet. Fortsæt gennem regionerne Levin og Otaki til Wellington, New Zealands hyggelige hovedstad.
Dag 5
Dag 5

Rundt i Wellington

Dagen er afsat til at udforske Wellington, New Zealands hovedstad. Byen er smukt anlagt mellem havnen og bakkerne, og er fuld af charme og karakter. Giv jer tid til at køre med den lokale kabelsporvogn, besøge Museum of New Zealand (Te Papa) eller parlamentsbygningen. Wellington er i øvrigt kendt for dens teatre, kunstgallerier og kulturelle aktiviteter.
Dag 6
Dag 6

Wellington – Picton - Christchurch, 344 km

Her til morgen afleverer i bilen ved færgeterminalen i Wellington, hvorefter I tager med Interisland-færgen fra Nord- til Sydøen over Cook Strædet gennem det smalle og rolige Marlborough Sounds til Picton. Fra Picton kører I videre til Christchurch via Kaikoura med Coastal Pacific-toget (april-maj & 24sep-31mar). Ved ankomst til Christchurch bliver I kørt til jeres hotel.
Dag 7
Dag 7

Christchurch – Greymouth - West Coast Glaciers, 180 km

I bliver kørt fra hotellet til togstationen for at tage med toget Tranz Alpine Express gennem Southern Alps til Greymouth - en strækning fyldt med imponerende og meget naturskønne landskaber med både regnskove og vandfald. Ved ankomst til Greymouth henter I jeres næste udlejningsbil og kan forsætte turen mod West Coast Glaciers, måske med en afstikker til de fascinerende, Punakaiki Pancake Rocks, fabelagtige klippeformationer.
Dag 8
Dag 8

West Coast Glaciers og Franz Josef Glasier

Idag kommer I på en fabelagtig smuk guidet vandretur på, Glacier Valley Walk, langs Waiho floden med fantastiske udsigtspunkter over den fascinerende gletjer. Lær om gletjerfænomenet og nyd de skiftende udsigtspunkter. Turen til fods kan evt. krydres med et afslappende dyb i de varme kilder hvor ture slutter.
Dag 9
Dag 9

West Coast Glaciers – Queenstown, 350 km

Turen i dag bringer jer igennem nogle af de allersmukkeste områder af New Zealand. I kører gennem det barske Haast Pass og de smukke skovområder i fxi Mt Aspiring National Park, forbi Lake Wanaka og langs Kawarau Gorge til Queenstown, New Zealands action-by nummer et.
Dag 10
Dag 10

Queenstown

I dag har vi inkluderet en spændende guidet sighseeing. I bliver kørt langs bredden af Wakatipu søen til Glenorchy, hvor I går ombord i en Jetboat på Dart floden. Nyd farten og den fantastiske udsigt til bjergene, vandfald og skov. Tilbage på landjorden vandre I stille og roligt gennem skoven til den ventede firehjulstrækker, som tager jer på en fascinerende tur gennem et smukt landskab, brugt I mange storfilm bl.a. Ringenes Herre.
Dag 11
Dag 11

Queenstown–Milford Sound–Te Anau, 406 km

Start dagen rigtig tidligt og få morgenkaffen i Te Anau efter en tur langs Lake Wakatipu og via Kingston. Følg derefter Lake Te Anau til Eglington Valley. Undervejs passerer I en række spejlblanke søer og bjerge, der stille forsvinder i horisonten. Den naturskønne rute fortsætter gennem bjerge, dale og skove i Fiordland National Park og slutter med en fascinerende og dramatisk sidste strækning ned til Milford Sound.

Ved ankomst til Milford Sound har vi inkluderet en smuk sejltur til Mitre Peak med udsigt til vandfald og gjetjer. Efter sejlturen fortsætter I frem til dagens mål Te Anau.
Dag 12
Dag 12

Te Anau – Invercargill, 160 km

Turen idag bringer jer yderligere sydpå til Invercargill, den sydligst beliggende by i New Zealand. Ved ankomst til byen har vi inkluderet en guidet historisk bustur med besøg ved historiske bygninger, kirker, Queens Park, beboelsesområder og Oreti Beach.
Dag 13
Dag 13

Invercargill – Dunedin, 210 km

Fortsæt mod nord ad endnu en naturskøn rute gennem det storslåede område Catlins til den charmerende by Dunedin. De første indbyggere i Dunedin var skotterne, der gjorde den berømt som ”Edinburgh of the South”.
Dag 14
Dag 14

Dunedin – Christchurch, 363 km

Canterbury
Brug evt. morgenen til mere sightseeing i Dunedin, før I kører nordpå mod Moeraki og over sletten Canterbury Plains, som I krydser via en hel serie store og små broer på vej til Christchurch.
Dag 15
Dag 15

Afrejse fra Christchurch

Det er turens sidste dag, og efter mange spændende oplevelser afleverer i lejebilen i lufthavnen inden evt. afrejse.

Start nu! Det er let at bestille Simply the Best


Auckland - Rotorua - Wellington - Queenstown - Milford Sound - Te Anau - Christchurch
Fra 18.565 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse på budget-hotel i 14 nætter inkl. ankomst transport, togture, sightseeings og billeje med kørselsvejledning

Rejseperiode:
1. april 2017 – 31. marts 2018

Hotelkategorier:
 • Budget: Moteller og turistklasse hoteller
 • Standard: Turistklasse hoteller
 • Superior: Førsteklasse hoteller
Startdag:
Daglig

Varighed:
15 dage / 14 nætter

Længde:
Ca. 2.815 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/norge/trysil/trysil-undgaa-vaade-taeer.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.