Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Christchurch
 • Dag 2: Christchurch – Dunedin (375 km)
 • Dag 3: Dunedin – Te Anau (290 km)
 • Dag 4: Te Anau – Milford Sound – Queenstown (412 km)
 • Dag 5: Queenstown
 • Dag 6: Queenstown – Mt. Cook Area – Christchurch

Prisen inkluderer

 • Hotelophold 5 nætter
 • Billeje
 • Sightseeing i Dunedin
 • Cruise ved Milford Sound
 • Lokale skatter
 • Rejsehåndbog på engelsk

Prisen inkluderer ikke:
 • Flybillet

 

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

South Island Adventure

6 dages kør-selv rundrejse

Rundrejse med udgangspunkt og afslutning i Christchurch. Et tætpakket program med meget store oplevelser og en fantastisk varieret natur hver eneste dag. I kommer til Dunedin – som kaldes den mest skotske by uden for Skotland – Milford Sound med sejltur – mulighed for spændende aktiviteter i Queenstown og passerer tæt på Mt. Cook i The Southern Alps.
Fra 981 NZD

pr. person i dobbeltværelse i 5 nætter inkl. billeje og lokale skatter

Mere information om kør-selv rundrejsen

Dag 1
Dag 1

Christchurch

Sporvogn i Christchurch
Ved ankomst til Christchurch Airport bliver I mødt af den lokale agent, der har arrangeret bustransport til jeres hotel. Herefter har I mulighed for at tage et kig på byen.
Dag 2
Dag 2

Christchurch – Dunedin (375 km)

Dunedin
Afhent jeres bil hos Avis biludlejlilng i Chrichchurck lufthavn. Derefter kører I sydpå ad Highway 1 over den flade Canterburyslette med The Southern Alps på jeres højre side. Efterhånden bliver landskabet mere bakket, når I kører ind i Otagoprovinsen.

Et ”must” undervejs er et stop ved de mystiske og kæmpestore Moeraki Boulders, som ligger i strandkanten lige uden for byen Moeraki. Det sidste stykke bugter vejen sig gennem Leith Valley – ned ad en lang bakke – og I er i Dunedin, hvor der er en sightseeing inkluderet.
Dag 3
Dag 3

Dunedin – Te Anau (290 km)

Otago
I kan fortsætte turen af Highway 1 ud ad Dunedin, men det er også muligt at holde sig langs med Stillehavskysten ad en lidt mindre vej, men det er en skøn tur, hvor man virkelig får fornemmelsen af det store stille ocean.

Ved Taeri Mouth kommer I op til hovedvejen og kører videre gennem det rige ”farmland of South Otago and Southland” for til sidst at komme frem til Te Anau, og dermed få det første glimt af de store bjerge og The Fjordlands. Hvis det er stille vejr, så gå i skumringen ned til Lake Te Anau og lad sjælen falde helt til ro.
Dag 4
Dag 4

Te Anau – Milford Sound – Queenstown (412 km)

Tag på oplevelse i Milford Sound
I dag bliver en lang, men spændende dag. Kør ud af Te Anau med retning mod Milford Sound. En fantastisk rejse gennem tæt regnskov – vandfald - høje bjerge med snedækkede tinder – igennem Homer Tunnel, hvorfra man på det nærmeste styrtdykker (1.000 meter ned over få kilometer) til Milford Sound. Efter en oplevelsesrig sejltur på Milford Sound går turen tilbage til Te Anau og videre gennem et smukt grønt og bølgende landskab – op langs med Lake Wakatipu ved foden af The Remarkables - og til Queenstown.
Dag 5
Dag 5

Queenstown

Bungy Jump tæt på Queenstown
Hele dagen er til fri disposition. Der er utallige aktiviteter, der kan opleves i og omkring Queenstown – den ene vildere end den anden – og det bedste råd er faktisk, at I undersøger, hvilke muligheder der findes og så bestemmer jer for det, I nu har mest lyst til at opleve, og dette helst inden I kommer til Queenstown.
Dag 6
Dag 6

Queenstown – Mt. Cook Area – Christchurch

Smuk natur ved Queenstown
En lang og indholdsrig dag ligger forude. Kør ud af Queenstown og til Arrow Junction og vælg så enten vejen gennem Kawarau Gorge, hvor Bungy Jump blev opfundet, og videre op til Tarras – en smuk tur med bl.a. mængder af vin undervejs – eller drej af og tag den fantastisk flotte tur over bjergene ad Crown Range Road til Lake Wanaka og derefter videre til Tarras.

Turen fortsættes op over Lindis Pass mod Twizel, hvor der er muligheder for ”Scenic flights over Mt. Cook”. Husk at gøre et stop ved Lake Tekapo og se ”The Church of the Good Shepherd" – med et meget anderledes, men smukt alter. Via Fairlie og Geraldine og derfra mod Christchurch ad Highway 1, eller tag den smukke tur langs med The Southern Alps – Mount Somers – Mount Hutt og Rakai Gorge, men det er 50 km længere. Til slut venter Christchurch – I er sikkert lidt trætte, men fyldt med store indtryk på nethinden.

Start nu! Det er let at bestille South Island Adventure


6 dages kør-selv rundrejse
Fra 981 NZD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 5 nætter inkl. billeje og lokale skatter

Hotelklasser:
Budget, Standard og Superior

Biltyper:
C: Toyota Corolla el. tilsvarende (Compact)
F: Ford Falcon el. tilsvarende (Full Size)

Rejseperiode:
1. april 2016 – 31. marts 2017

 
Priser i New Zealand dollar pr. person i dobbeltværelse fra:

2 pers: 981 NZD (C bil / Budget hotel)
2 pers: 1.013 NZD (F bil / Budget hotel)
2 pers: 1,079 NZD (C bil / Standard hotel )
2 pers: 1.109 NZD (F bil / Standard hotel)
2 pers: 1.211 NZD (C bil / Superior hotel)
2 pers: 1.242 NZD (F bil / Superior hotel)

4 pers: 757 NZD (C bil / Budget hotel)
4 pers: 773 NZD (F bil / Budget hotel)
4 pers: 874 NZD (C bil / Standard hotel)
4 pers: 905 NZD (F bil / Standard hotel)
4 pers: 1.022 NZD (C bil/Superior hotel)
4 pers: 1.036 NZD (F bil / Superior hotel) Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 23. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.