Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-sev rundrejser
hvor du besøger Sydøen

Udflugter på Sydøen

New Zealand tilbud

Rejser til Sydøen

Mount Cook knejser som konge af De sydlige Alper, der skærer dramatisk ned gennem Sydøen. Ikke langt derfra kommer gletsjerne glidende ned mod det brusende hav gennem regnskoven. De dybe fjorde er omkranset af lodrette klippevægge, og strandene mod nord ligner lokkende reklamebilleder.

Sydøen i New Zealand er et væld af unikke naturoplevelser, og det er stadig en uspoleret, rå og autentisk ø. Det er stedet for naturelskere og for dem, der elsker adrenalin-chok-aktiviteter. Her blev bungy-jumpet bl.a. født. Så hvis du vil tage springet, så gør det her.

Hvaler, vandring og smuk natur


Sydøens byer

Christchurch
Midt i alt Sydøens uberørte natur ligger en række interessante byer. Byerne henter en stor del af deres charme fra det omkringliggende landskab, men det kan være befriende at afveksle de mange store naturoplevelser med nogle anderledes aktiviteter fra de større byers rige kulturelle udbud.


 

Christchurch - Sydøens hovedstad

Du kunne lige så godt være i en gammel engelsk handelsby, men du er i Sydøens ubestridte hovedstad, Christchurch, der også er en levende universitetsby. Nyd den charmerende og rare atmosfære i gågaderne og på den store domkirkeplads. Christchurch byder også på masser af kunst og kultur og byen bruges af mange turister som start og slutsted.
Læs mere om Christchurch
Queenstown har alle aktiviteter

Queenstown - action året rundt

Gaderne bugner af butikker, reklamer og skrigende tilbud: Jetboats, bungy jump, mountainbikes, faldskærmsudspring, rafting, paragliding, river surfing, tracking, paraflying og meget mere. Queenstown er ét stort supermarked af adventure-tilbud, og om vinteren er det New Zealands skisportssted nummer 1.
Læs mere om Queenstown


 

Kaikoura - Hvalsafari og hajsvømning

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at hvalerne dukker op. Men er du heldig, så venter der dig en storslået naturoplevelse, når de store kaskelothvaler kommer op til havoverfladen. Kaikoura byder også på alternative oplevelser som at svømme med både delfiner, sæler og hajer (i et bur). Og så byder Kaikoura på masser af lækker friskfanget seafood.
Læs mere om Kaikoura

Sydøens naturområder

Marlborough Sounds
Naturområderne på Sydøen opfordrer til vandring i regnskov og på gletsjer, bådture i de verdenskendte sounds og ren afslapning på en af de nordlige strande - efter at du har padlet dig frem til stranden i havkajak! På Sydøen kan du nyde et lokalt glas vin på stranden omgivet af udsigten til sneklædte bjergtoppe.

 

Marlborough Sounds - fra Nordø til Sydø

Når du har sejlet over det ofte barske Cook Stræde mellem Nordøen og Sydøen, er det en lise for sjælen at komme ind i læ i Marlborough Sounds grønne og bjergrige skærgård. Området er en lille perle på Sydøen. Her kan du hoppe af og på postbådens rute, vandre langs kuperede kyststrækninger eller tage ind i landet til liflig vinsmagning.
Læs mere om Marlborough Sounds
Hiking i Abel Tasman

Abel Tasman National Park

Gyldne bounty-strande, eksotiske laguner og grønne bjerge, der knejser sig bag kystlinjen. Abel Tasman National Park er landets mindste nationalpark – og nok også den smukkeste - og derfor den mest besøgte. Du kan tage på kortere eller længere udflugter ind i parken, og det er et uforligneligt hit at vandre det eksotiske coastal track eller tage turen i kajak.
Læs mere om Abel Tasman National Park
 

Fiordland National Park

Fiordland National Park er på størrelse med Jylland, og her finder du virkelig de store uberørte naturområder. I parken ligger flere af New Zealands mest berømte og populære vandreruter, og det er også her, du kan opleve de smukke sounds, hvor turistbådene patruljerer.
Læs mere om Fiordland National Park
 

Westland - gletsjere i regnskoven

Havet er vildt og voldsomt. De sydlige Alper knejser tæt på kystlinjien. De store gletsjere stikker deres lange istunger ned gennem den tætte regnskov, og sælerne elsker at sole sig på klipperne. Westland er en 500 km lang perlerække af naturoplevelser.
Læs mere om Westland

 

Billeje på Sydøen

Vil giver dig den bedst mulige billeje i på Sydøen. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på dette link: Lej en bil på Sydøen
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/hoi-an/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.