Prisen inkluderer

  • Flybillet fra København til Auckland tur/retur
  • Leje af Britz Hightop motorhome, 14 dage ved 2 personer
  • Tablet med bl.a. indbygget GPS
  • Skatter og afgifter på flybillet

Ikke inkluderet

 
  • Bonuspack på motorhome (tilkøb)
  • Rejseforsikring

Læs mere om

New Zealand under åben himmel
Oplev den ultimative frihed på en New Zealand ferie i motorhome. Tag familie eller venner med, og oplev Kiwierne fantastiske land, fra drømmestrande til forrevne kyster og fra Regnskov til gletsjere. I vælger selv rute, oplevelser og tempo.
Fra 10.912 kr.

pr. person ved 2 personer inkl. flyrejse og 14 dages leje af motorhome.

Information om Oplev New Zealand i Motorhome

Værelse med udsigt
Værelse med udsigt
Under åben himmel og tæt på oplevelserne

Oplev New Zealand i et motorhome og nyd det tætte samvær med familien eller vennerne. En ferie i motorhome er den perfekte ramme om en god ferie med dine nærmeste. I har al jeres bagage samlet på et sted, køkken og soveværelse følger altid med uanset, hvor I bevæger jer hen, og alligevel er I midt ude i naturen med storslåede nationalparker og fantastiske panoramaer.

Størrelsen betyder en del
Når i planlægger jeres eventyrferie med motorhome i New Zealand er det vigtigt, at I tænker over lidt ekstra albuerum. Er I to, tre, fire eller måske seks? skal det være mageligt eller spændende? Motorhomes findes i mange størrelser og udformninger, med plads til fra  2 - 6 personer.

Se det store udvalg af motorhomes her...

Camping med motorhome
New Zealand er perfekt til ferie i motorhome. Uanset om I ønsker at besøge Nordøen, Sydøen eller måske begge, ved byerne, nationalparkerne i bjergene, er der sjældent l langt til en campingplads.

Nationalparkerne
New Zealand har 13 store og små nationalparker spredt på båden Nord- og Sydøen, fra grøn skov og enorme Kauritræer, frodig regnskov til vulkaner, gletjere og bjerge. Det er fantastisk at campere i og omkring nationalparkerne, her er I helt tæt på den smukke natur og vil den rolige atmosfære i naturen. Ofte er der flere muligheder og standarder at vælge mellem i nationalparkerne, men uanset om I vælger den fuldt udstyrede Holiday Park eller den simple ”Freedom Camping”, så har I oplevelserne lige udenfor bilen.

Holiday Parks og Campingpladser:
De mere veludstyrede campingpladser og Holiday Parks findes overalt i landet. Her får I de bedst udstyrede campingpladser med fx butikker, swimmingpool og lignende. En stor del af disse parker er samlet i kæder, som fx Kiwi Holiday Parks, som dækker det meste af New Zealand.

Freedom Camping
Spredt over landet, mest omkring nationalparkerne, finder I også de såkaldt Freedom Camps. Disse pladser er ubemandede men  tilses og drives af de lokale myndigheder, og tilses jævnligt. Faciliteterne her er få, og tit begrænset til en rydning i skoven eller ved vandet. Her er det ekstra vigtigt, at I er opmærksomme på skiltning og regler de enkelte steder. Husk at ryde op på området før I forlader det, bevar naturen – naturligt.

Lad os hjælpe jer med planlægning af jeres motorhome-eventyr
 

Start nu! Det er let at bestille Oplev New Zealand i Motorhome


Frihed til at opleve
Fra 10.912 kr.

Prisen er pr. person ved 2 personer inkl. flyrejse og 14 dages leje af motorhome.

Rejseperiode: 2018

Pris pr. person fra: 10.912 kr

(prisen er baseret på afrejse i maj og juni 2018 og et 2 personers motorhome)

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/skotland/liste-3/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.