Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New Zealand

 • Fra Nord til Syd i bil på New Zealand.

  Vi var to par som fik FDM-Travel til at arrangere en kør-selv-tur på New Zealand.Bilen var en Toyota HighLander som stod klar i Auckland.Hele turen var beskrevet i en rejseguide med reserveringer og adgangsbilletter.Alt vi skulle gøre var at kode distinationerne ind på GPS'en og sætte os bag rattet.I 22 dage kørte vi fra hotel til hotel-fra den ene fantastiske serværdighed til den anden.Alt fungerede perfekt.Det var en stor fordel at turen var planlagt af professionelle-vi så de vigtige steder og der var taget højde for vore egne ønsker.
  Se hele rejsetippet
 • New Zealand - verdens perle.

  (Bedømt af 7 personer)
  14.11.13: Høibjerg
  Man siger om NZ: "Da Vor Herre var færdig med at skabe jorden, tog han det bedste fra hvert land - placerede det så langt væk fra Danmark som muligt og kaldte denne perle for New Zealand.
  Se hele rejsetippet
 • Doubtful Sound

  (Bedømt af 8 personer)
  14.11.13: Anna-Lise Andersen
  Vælg Doubtful sound hvis du har 2 dage, du får en oplevelse for livet. Guiden på båden er fantastisk til at spotte delfiner der følger båden samt søløve kolonier og du padler i kajak helt tæt på vandfaldene.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til New Zealand

Undgå store ømme vabler når du skal på vandretur og spar samtidig penge!
Rejsetips indsendt af:
Karen Sloth
Viborg
9. dec. 2010

Undgå store ømme vabler når du skal på vandretur og spar samtidig penge!

Undgå vabler og spar samtidig penge! Drop de dyre vandrestøvler og køb i stedet nogle rigtig gode sko som er udviklet til at du kan gå i dem en hel dag..

Undgå store ømme vabler når du skal på vandretur og spar samtidig penge!

Alle ved at det er dyrt at rejse, så hvorfor ikke spare der hvor man kan?

Da jeg skulle rejse til New Zealand, mente alle at jeg skulle inversterer i et par nye gode vandrestøvler. Jeg undersøgte priserne, som er ret pæne når man er på SU.

Derfor valgte jeg at trodse gode råd og købte et par lækre sko som var udviklet til vandreture, men i form af en forholdsvis let vandtæt kondisko til 600kr. Det er det bedste køb jeg længe har gjort mig.
Jeg kan stadig bruge dem nu, her efter jeg er kommet hjem. Og jeg har ikke fået en eneste vabel. Mange af dem jeg rejste med havde netop været ude og bruge flere tusinde kroner på vandrestøvler som de knap nok fik brugt da de fik vabler af dem. Mine sko til 600 kr. bruger jeg også her hjemme i hverdagen, og er perfekte da jeg står i butik i min fritid samt elsker lange gå ture..
Mit råd er altså - tænk dig om før du køber de dyreste vandrestøvler!

Rigtig go' rejse :-)

Aktiviteter
Praktiske tips

Kommentarer til rejsetippet om New Zealand

Vandrestøvler er en sikkerhed

10/12 2010 Aksel Sørensen
I bjerg- og fjeldterræn er det mindst lige så vigtigt, at vandrestøvler, udover at være gode at gå i, også har en solid bund med kraftigt mønster og støtter op omkring anklen, så de beskytter og støtter fødder og ankler, hvis man træder på løse sten, eller på ujævnheder, og man derved vrider rundt på fødderne. Ankelstøtten er faktisk meget vigtig.
Det lader sig gøre at købe vandrestøvler, som ikke giver vabler, og som kan bruges nu i de kolde, og snerige danske vintre. Jeg har megen fornøjelse af mine nu i de kolde og snerige danske vintre.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New Zealand

Udflugter i New Zealand
i New Zealand
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/dansk-vestindien/st-john/gallows-point-resort-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.