Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Wellington

Wellington er New Zealands kosmopolitiske hovedstad. Byen ligger på den sydlige spids af Nordøen og fysiske midt i landet. Man kan sige, at alle veje fører til Wellington og det samme gør alle færger mellem Nord- og Sydøen, som ligger små 100 km sydpå tværs over Cookstrædet.

Største seværdigheder

En tur med kabelbanen

Wellingtons svævebane bringer jer fra Lambton Quay op til bakketoppen i bydelen Kelburn. Gondolerne kører på jorden, hvor de bliver trukket af et kabel, så I skal ikke forvente at komme op at svæve. I kan tage kabelbanen ned igen efter at have nydt udsigten eller tage spadsereturen ned. Det tager ca. en time og I kommer bl.a. igennem den botaniske have og den smukke Lady Norwood Rose Garden.

Museum of New Zealand

I kan let bruge en hel dag på Museum of New Zealand eller Te Papa, som New Zealands nationalmuseum også kaldes. Her er fem etager med interaktive udstillinger i en enorm moderne bygning. Udstillingerne fortæller historien om nationens fortid og nutid fra maorikulturen til virtuel bungy jump.

Det maritime museum

Wellingtons museum for land by og hav ligger ved Queens Wharf og er dedikeret til Wellingtons maritime historie. Moderne teknologi vækker maorilegenderne til live mens en film viser den forfærdelige færgetragedie i Cookstrædet i 1968.

Havn

Havn
De store krydstogter lægger til ved molen Aotea Quay mellem færgeterminalen og togstationen. Gåturen til byens centrum tager ca. 25 min. Mindre krydstogter lægger til ved Queens Wharf lige i hjertet af byen.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.