Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Læs mere om rejser til Westland

Rejsetips af samme forfatter

Fox Gletcher
Rejsetips indsendt af:
Thomas
Amager
7. feb. 2008

Sydøen: Queenstown og Fox Gletcheren

Vi besøgte mange steder på Sydøen, blandt andet en velbevaret mineby fra 1862 tæt på Queenstown og Fox Gletcheren i Westland.

Arrowtown, tæt på Queenstown.

Ikke langt fra Queenstown finder man en by, der hedder ARROWTOWN. Byen er en velbevaret mineby fra guldgravertiden. Der findes ca. 50 autentiske bygninger, som er meget velholdte. Byen blev grundlagt i 1862.

Fox Gletcher
Fox Gletcher

Fox Gletcheren

En anden tur for dem med gode ben er en tur til FOX-gletcheren. Min kone og jeg var på det tidspunkt 63 år, så det er ikke umuligt i den alder at være med. Vandre på stier langs klipperne i gåsegang i uvejsomt terræn, over små vandløb på smalle gangbroer (nogle steder bare en planke), på sten og høje, høje trappe-trin. Nogle steder kæder i klippen til at holde fast i. Efter ca. 1½ times vandring når man frem til gletcherkanten. Temperaturen er nu faldet til ca. 5 gr.C. Vi fik udleveret issøm til at tage på støvlerne samt en stav med påmonteret ispig for enden. Forrest gik vores guide, som med sin ishakke skulle vedligeholde istrappetrinene. Kræver gode støvler, som evt. kan lejes. Desuden kræver det, at man har varmt tøj med, som der skiftes til et godt stykke før, man når til gletcheren. Hele turen tager ca. 4 timer.

Aktiviteter
Gletchere, Vandreture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Westland

Hoteller i Westland
Rejser til Westland
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/route-66/page-til-phoenix-paa-den-sevaerdige-maade.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.