Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Bergen

Her kan du bestille dit fly til Bergen. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Bergen.

Bergen Lufthavn

Med fly til Bergen lander du i lufthavnen Flesland, som er beliggende ca. 12 km sydvest for Bergen.

Transport til og fra Bergen lufthavn

Bus

Lufthavnsbussen kører hvert 15. minut fra ankomsthallen. Der er to ruter, linie 45 og 523, der begge har endestation i Bergen centrum. Rejsetid ca. 30 minutter. Se detaljer om ruter og køreplaner.

Taxi

Flesland betjenes af 3 forskellige taxiselskaber, Bergen Taxi, Norges Taxi og Taxi 1. Der er holdeplads lige udenfor hovedindgangen, og turen ind til Bergen tager 20-30 minutter, afhængigt af trafikken.

Båd

Skal du ikke til selve Bergen, men en af de andre byer langs kysten, har du også mulighed for at sejle. En minibus sørger for transport til Flesland havn, hvorfra der afgår hurtigbåde sydpå til bl.a. Stord, Austevoll, Haugesund og Stavanger.

Bil

Endelig har du også mulighed for at leje en bil, der står klar til dig i Flesland, når du lander. Kontakt vores salgsmedarbejdere og få et rigtig godt tilbud på en udlejningsbil fra vores samarbejdspartnere.

Bergen som rejsemål

Går flyrejsen til Bergen oplever du midnatssolen og den skønne natur omkring Bergen med base i en by med vokseværk. Bergen by er stadig ikke en decideret storby, men kan sagtens lægge grund for en byferie midt i den norske natur. Tag på sejltur langs kysten, gå på fjeldvanding eller stå på ski i vintersæsonen. Mulighederne for en aktiv ferie er mange, men du vil også have rigelig lejlighed til afslapning og livsnyderi. Bestil din flybillet i dag.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/salzburgerland/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.