Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Norge

 • På jagt efter nordlys / Aurora Borealis

  (Bedømt af 8 personer)
  10.03.14: Carl Nielsen
  Vi har de sidst to år været på Nordlys jagt i den nordlige del af Norge og Sverige. Det første år boede vi i Kiruna i Sverige, og i år prøvede vi Tromsø i Norge.
  Se hele rejsetippet
 • Oslo

  05.02.14: Kristina Jensen
  Oslo er en herlig storby og må opleves!
  Her er lidt for enhver smag – og man skal også gøre op med sig selv, hvorvidt man ønsker sne og kulde eller sol og varme.
  Se hele rejsetippet
 • 17 maj Oslo, Norge

  (Bedømt af 4 personer)
  Tag en dejlig sviptur til vores skandinaviske venners hovedstad OSLO. Der er rigtig god underholdning for både børn og voksne på båden.

  17.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Norge

Quality Hotel i Tønsberg
Rejsetips indsendt af:
Britta Ercininks
Herning
5. sept. 2009

Dejlige Norge

Quality Hotel i Tønsberg. Fantastisk beliggenhed lige ved havnen i Tønsberg. Ikke lang fra Verdens ende som er imponerende, og ikke langt fra Oslo. Super dejligt og kun at anbefale.
Verdens Ende.
Verdens Ende.

3 dejlige dage i Tønsberg

Vi trængte til et lille break fra dagligdagen. Valget kom på Norge, for det er jo kun lige over dammen og så er vi deroppe. Vi ankom om aftenen til vores Hotel, i dejlige Tønsberg, og der var booket værelse og halv pension til os. Aftensmaden var formidabel, og alt tegnede til at blive en god miniferie. Værelset var meget fint med den flotteste udsigt ud over havnen, med havet i baggrunden og fjelde ude i horisonten. Efter en dejlig nats søvn, fik vi den allerbedste morgenmad, vi nogenside har fået på en rejse til udlandet. Det var alt økologisk, lige fra varme retter til frisk lavet smooties. dagen fik vi til at gå med en tur til Verdens ende, som er en klippe samling som ligger ud til havet. Det er meget goldt, blæsende og betagende smukt, og samtidig er det indsejlingen til Kristianssand. Efterfølgen tog vi på shoppingtur i Tønsberg, som har et meget stort shoppingcenter, med de skønneste butikker. De følgende 2 dage fik vi tiden til at gå med at vandre ude i klipperne, se de forskellige severdigheder der var i området osv. Alt i alt en meget dejlig tur som er værd at tage på.

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Norge

Ferieboliger og hoteller i Norge
Rejser til Norge
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.