Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Norge

 • På jagt efter nordlys / Aurora Borealis

  (Bedømt af 8 personer)
  10.03.14: Carl Nielsen
  Vi har de sidst to år været på Nordlys jagt i den nordlige del af Norge og Sverige. Det første år boede vi i Kiruna i Sverige, og i år prøvede vi Tromsø i Norge.
  Se hele rejsetippet
 • Oslo

  05.02.14: Kristina Jensen
  Oslo er en herlig storby og må opleves!
  Her er lidt for enhver smag – og man skal også gøre op med sig selv, hvorvidt man ønsker sne og kulde eller sol og varme.
  Se hele rejsetippet
 • 17 maj Oslo, Norge

  (Bedømt af 4 personer)
  Tag en dejlig sviptur til vores skandinaviske venners hovedstad OSLO. Der er rigtig god underholdning for både børn og voksne på båden.

  17.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Norge

Fantastiske Lofoten
Rejsetips indsendt af:
Birthe Berggren Sørensen
Taastrup
6. maj 2011

Fantastiske Lofoten

Lofoten er et af de steder man bare må opleve. Vi opdagede Lofoten, da vi i 1994 kom sejlende med Hurtigruten fra Bodø over Vestfjorden og så den 100 km lange Lofotvæk rejse sig ret op fra havet.
I 1997 kørte vi selv til Lofoten og startede i Moskenes og Reine og derfra kørte vi gennem Lofoten og besøgte de små fiskevær på både ydersiden og indersiden af Lofoten, sejlede i hurtigbåd på Vestfjorden, vandrede på fjeldet med rygsæk, sejlede i Raftsundet og ind i den sagnomspundne Trollfjorden og blev sat af for at sove i telt i bunden af Trollfjorden.

Ja, vi blev så betaget, at vi i 2003 lejede en hytte i ½ år og boede i det smukke Digermulen, hvor Digermulekollen ligger med den berømte Kejservarde står som et minde om Kejser Willhem II som to gange besøgte Digermulen. Gemmen fem år vendte vi tilbage for at nyde den flotte natur, fjelde, havørne, de superlækre torsk og de hyggelige mennesker. Man bliver aldrig træt af Lofoten.
Fantastiske Lofoten

Fantastiske Lofoten

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Norge

Ferieboliger og hoteller i Norge
Rejser til Norge
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.