Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Hurtigruten i Norge

Tag på opdagelse med Hurtigruten i Norge. Verdens smukkeste sejlads. Her kan I fra en god stol på dækket nyde de dejligt lange sommernætter og naturen, der langsomt glider forbi. Landskabet er storslået og lyset er magisk. Øjnene skuer ud over det vældige hav, mængder af fugle og havdyr, endeløse vidder og bratte bjerge. Rejsen er en smuk vekslen mellem det afslappende cruise-liv om bord, og når skibet lægger til kaj, det mere pulserende turist- og opdagelsesliv.

Ferie mellem smukke fjelde og fjorde

Ferie mellem smukke fjelde og fjorde
Det er ikke uden grund, at Norge bliver kaldt en af verdens bedste rejsemål. Kysten fra Bergen op til Nordkap byder på så mange fantastiske panoramaudsigter og så spændende naturoplevelser, at mange globetrottere kalder den norske vestkyst for en af verdens smukkeste kyststrækninger.

Rejser du fx til Norge med Hurtigruten, kan du møde havørne og spækhuggere i midnatssol eller nordlys med de gamle norske fjelde, de enestående fjorde og det store, blå hav som kulisse.

FDM travel er ekspert på cruise med Hurtigruten i Norge. Ring til en af vores specialister på tlf. 70 11 60 11 i dag og bestil den rejse, der opfylder dine ønsker og behov.

Nordgående cruise med Hurtigruten fra Bergen

Hurtigruten starter sit cruise nordpå i Bergen. Undervejs kan du opleve jugendbyen Ålesund, den smukke Geirangerfjord om sommeren og Trondheim. Ud for kysten af Trøndelag snor skibet sig af sted mellem mere end 6.000 øer og det smalle Stokksund.

Efter at have krydset polarcirklen sejler I ind i Vestfjorden. I Tromsø kan du opleve den unikke Ishavskatedral og det arktiske køkken. Den nøgne skønhed langs Finnmarkskysten er unik – og når du fuld af indtryk lægger til kaj i Kirkenes, har du været på dit livs cruise med Hurtigruten i Norge.
Sydgående cruise med Hurtigruten fra Kirkenes

Sydgående cruise med Hurtigruten fra Kirkenes

Dette cruise er den hurtigste måde at opleve Norges nordkyst på, og omfatter blandt andet et besøg på Nordkap, aften i Tromsø, Lofoten om dagen og Helgelandskysten med de Syv Søstre samt tusindvis af øer og skær spredt ud over havet.

Se Torghatten og Trondheim samt uberørt og overvældende vestlandskyst, før hansabyen Bergen varsler, at dit cruise snart er ovre. Du har oplevet meget på kort tid. Og du kommer til at bruge lang tid på at længes tilbage på et cruise med Hurtigruten i Norge.

Rundrejsecruise med Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes og retur

Du kan foretage mange forskellige slags cruise med Hurtigruten i Norge, og alle giver dig de skønneste panoramabilleder på nethinden, men den ultimative cruise med Hurtigruten i Norge er rundrejsen fra Bergen til Kirkenes og retur til Bergen.

Her får du både højdepunkterne fra det sydgående og fra det nordgående cruise. Med i prisen er altid kahyt og morgenbuffet, frokostbuffet med varme og kolde retter samt 3-retters middage.
Udflugter til Nordkap og undervejs

Udflugter til Nordkap og undervejs

Du kan selv besøge museer og seværdigheder og gå ture i de smalle gader. Du kan også købe en eller flere udflugter som:
  • Morgenstemning på Nordkap
  • Besøg i en samisk hytte
  • Midnatskoncert i Tromsø kirke
  • Sightseeing i Trondheim
Udflugterne bliver hurtigt udsolgt, så det er en rigtig god ide at bestille udflugterne samtidig med cruise-rejsen.
Stor komfort og høj service

Stor komfort og høj service

Et cruise med Hurtigruten i Norge skal opleves som verdens mest behagelige og venlige rejse – med et topmotiveret mandskab og en service, der stråler af venlighed, hjælpsomhed og professionalisme. Den type service og kundepleje, som Hurtigruten har leveret gennem alle årene.

Alle Hurtigrutens cruise-skibe har naturligvis flotte, store og komfortable saloner, soldæk og eget særpræg og charme. Vælg mellem ind- og udvendige kahytter i mange forskellige kategorier. Alle kahytter er udstyret med eget badeværelse.

Start nu! Det er let at bestille dit cruise på Hurtigruten

Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/montreal/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.