Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Olden

I midten af det 19. århundrede begyndte europæiske rejsende at ankomme til området omkring landsbyen Olden og sejle på fjorden ind til Olden. Romantikerne blev kraftigt inspireret af dramatisk landskab, noget som Norge har i rigt mål. Dengang som nu blev de besøgende imponerede, rørt og ikke mindst overvældet af den skærende kontrast mellem de fredelige landdistrikter med de små, idylliske gårde og det tårnhøje vildnis af bjergtoppe og gletsjere.

Største seværdigheder

Gletsjere

Olden ligger i bunden af Nordfjorden og den lille, maleriske landsby på Norges vestkyst er porten til nogle af de ældste og største gletsjere i Europa. Jostedalsbræen betragtes som en forholdsvis ung gletsjer, men denne massive iskappe dækker cirka 770 km2.

Briksdalsbræen er millioner år gammel, og ismasserne falder i frosne kaskader fra gletsjeren.

Loen

Besøg den idylliske landsby Loen, hvor man finder nogle af de ældste gårde i Norge. Man mener, at der har ligget gårde her længe inden kristendommen og kirken i Loen kom til. Det er en hyggelig oplevelse at spadsere rundt i landsbyen.

Havn

Havn
Der er ca. 10 minutters gang fra molen i Olden ind til centrum i den lille by.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/barcelona/smag-paa-barcelona-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.