Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Norge

Rejser til Oslo

Oplev den stemningsfyldte norske hovedstad. Oslo byder på spændende seværdigheder for alle aldre. Se f.eks. det smukke Operahus nede ved vandet, gå en tur gennem Vigelandsparken eller tag på udflugt til Holmenkollen, hvor du får den bedste udsigt over byen. FDM travel tilbdyder et stort udvalg af fly og gode, centrale hoteller til din ferie i Oslo.

Oslo fornyer sig konstant

Best Western Karl Johan Hotel
Beliggende på Oslo´s hovedgade Karl Johan, mellem det...
Se mere og bestil her
Har du ikke tidligere været i Oslo, er der flere store seværdigheder du bør se. Der er fx Kon-Tiki-museet, Vigelandsparken, Holmenkollen og den populære strøggade, Karl Johans Gate, med et farverigt liv. Har du lidt tid til overs, så prøv at bevæge dig ud i de forskellige bydele i Oslo, og tag en tur op til den nyrenoverede Ekebergrestaurant. Herfra har du en fabelagtig udsigt over Oslo.
Operahuset i Oslo

Operahuset i Oslo

I 2008 fik Oslo et nyt varetegn - Operahuset. Byggeriet har vundet international priser og hæder og besøgende valfarter der til. Operahuset ligger nede ved vandet i Bjørvika og perfekt som udflugtsmål, på din vej rundt i Norges hovedstad.
Verdens mest prominente navne gæster Oslo

Verdens mest prominente navne gæster Oslo

Oslo byder hvert år velkommen til nogle af verdens mest prominente navne for at modtage Nobels Fredspris. Den årlige tilbagevendende begivenhed foregår i Oslos rådhus, der er Norges monumentale symbol på selvstændighed, og udsmykket af Norges største kunstnere.

Selve rådhuset ligner måske mest af alt en kedelig fabriksbygning, men inden for er det en helt anden historie. Det kan du ved selvsyn opleve på en guidet rundtur, når du rejser til Oslo. Du kender helt sikkert til navne som Dalai Lama, Nelson Mandela, Mother Teresa og Martin Luther King. Det er bare fire ud af næsten 120 vindere af fredsprisen. Du kan møde dem alle i Nobels Fredscenter, ikke langt fra rådhuset i Oslo. Det er et levende museum med den nyeste teknologi og evigt skiftende udstillinger.
Best Western Bondeheimen
150 meter fra Karl Johan - midt i Oslo....
Se mere og bestil her

Vigelandsparken – skulpturer der overrasker

Den enestående park danner rammen om den frimodige billedhugger Gustav Vigelands livsværk med omkring 200 skulpturer. Mest kendt er ’Sinnataggen’, den lille stampende dreng. Han har et herligt arrigt udtryk, og virker nærmest helt levende. Der er også et museum, Vigeland museet, hvor du kan komme endnu tættere på billedhuggeren, når du rejser til Oslo.

Giv dig tid til parken, for du får konstant øje på nye detaljer. Parken er åben alle døgnets 24 timer, men museet holder lukket om mandagen. Læs mere om Vigelandsparken her
Akershus Slot og Fæstning

Akershus Slot og Fæstning

Fæstningen er et imponerende syn, hvis du rejser til Oslo med færgen og lægger til om aftenen. Det tidligere forsvarsanlæg anvendes i dag til bl.a. statsbesøg. Du kan komme på rundvisning i dagtimerne eller hvad med at tage på en nervepirrende spøgelsesvandring, hvor du kommer gennem skumle mørke gader og får fortalt uhyggelige historier, så de uhyggelige skygger langs murene vækkes til live?
Det Kongelige Slot

Det Kongelige Slot

For enden af Karl Johans Gate ligger Det Kongelige Slot, som du kan komme på rundvisning, hvis du rejser til Oslo i sommermånederne. Slotspladsen er stor og bruges til store parader. Ved det daglige vagtskifte, kan du få en smagsprøve på, hvordan det ser ud.
Holmenkollen - det bedste udsigtspunkt i Oslo

Holmenkollen - det bedste udsigtspunkt i Oslo

Holmenkollen er intet mindre end Oslos bedste udsigtspunkt. Du kan nemt komme herud med tunnelbanen, når du rejser til Oslo. Har du friske ben og lider du ikke af højdeskræk, kan du komme helt op i tårnet. Her kan du velfortjent nyde den forrygende flotte udsigt, som ellers kun er skihopperne forundt.

På museet kan du lære alt om ski og skiudstyrets historie gennem 4.000 år. Vil du prøve, hvordan det er at stå på toppen og suse ned af Holmenkollen, så skal du en tur i skisimulatoren.
P Hotels Oslo
P Hotel ligger på gaden Grensen en gade, der løber...
Se mere og bestil her

Munchmuseet – store som små værker

Den berømte maler Edvard Munch testamenterede sin enorme samling af egne værker til Oslo kommune, bl.a. maleriet ’Skriget’, som blev stjålet fra museet i 2004, men heldigvis kom tilbage i 2006. På Munchmuseet kan du se udstillinger fra selv den mindste blyantstreg til de større værker af den norske ekspressionist. Munchmuseet er et sikkert kunsthit, når du rejser til Oslo. Læs mere om Munchmuseet her
Bygdøy – museer om store norske bedrifter

Bygdøy – museer om store norske bedrifter

Rejser du til Oslo, må du ikke snyde dig for en udflugt til halvøen Bygdøy. Naturen er skøn, men det er det autentiske og super hyggelige frilandsmuseum, du skal besøge. Endelig er her det norske søfartsmuseum, der bl.a. giver indsigt i polarekspeditionerne, samt Thor Heyerdahls Kon-Tiki-museum. Museerne fortæller om store norske bedrifter, der for alvor var med til at sætte Norge på verdenskortet.

Grünerløkka – skæve facader der betager

Det er et helt anderledes billede du får af Oslo, hvis du slentrer lidt rundt i den unge bydel, Grünerløkka. Facaderne bliver der gjort meget ud af, måske forbi der hvert år bliver uddelt priser til de bedste. Grünerløkka er området, hvor du finder de små butikker med alt fra sjove små nipsgenstande til spændende kunst, når du rejser til Oslao. Find en lille café og nyd en frokost eller en caffé latte, mens du finder næste seværdighed i guidebogen.
Tusenfryd – sommerland for hele familien

Tusenfryd – sommerland for hele familien

Oslo har skam også noget for dig, der rejser med børn. Sommerlandet Tusenfryd ligger kun em halv times kørsel fra Oslos centrum. Her fider du alt fra de drabeligste rutsjebaner til de mere rolige forlystelser, hvor alle kan være med. Tusenfryd er et sikkert hit hos børnene, og mon ikke du selv kan lokkes til at prøve noget af det?

Billeje i Oslo

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Oslo og vil opleve, hvad der ligger uden for Norges hovedstad:
Lej en bil i Oslo

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Oslo

Se liste med udvalgte hoteller i Oslo
Se hoteller på kort over Oslo

Læs mere om rejser til Oslo

Hoteller i Oslo
Fly til Oslo
Krydstogt til Oslo
Denne side er udskrevet d. 3. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.