Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Oslo

 • Oslo

  05.02.14: Kristina Jensen
  Oslo er en herlig storby og må opleves!
  Her er lidt for enhver smag – og man skal også gøre op med sig selv, hvorvidt man ønsker sne og kulde eller sol og varme.
  Se hele rejsetippet
 • Tag på sviptur til Oslo

  (Bedømt af 2 personer)
  08.02.12: Elly Hvarregaard
  Oslo er en dejlig storby, med mange spændende kulturtilbud. Tag et par dage fri og rejs til Oslo, hvor du kan besøge Edvard Munch Museet og se "Skriget", shoppe i midtbyen og gå i teatret til en Ibsenforestilling om aftenen.
  Se hele rejsetippet
 • Tværs over Norge

  (Bedømt af 4 personer)
  18.02.11: B. Nielsen
  Vi har kørt tværs over Norge, begyndte i Oslo via Geilo og endte i Bergen, en rigtig dejlig tur, sikke smukt, der er i Norge med fjelde og tuneller, kan varmt anbefales
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Oslo

17 maj Oslo, Norge
Rejsetips indsendt af:
Fredericia
4. april 2013

17 maj Oslo, Norge

Tag en dejlig sviptur til vores skandinaviske venners hovedstad OSLO. Der er rigtig god underholdning for både børn og voksne på båden.

17.
maj er Norges nationaldag og det er helt specielt, at være i Oslo eller i det hele taget i Norge 17. maj. Der er tusindvis glade nordmænd i deres smukke nationaldragter og alle vegne bliver der flaget med rødt, hvidt og blåt. Flere hundrede orkestre, herimellem rigtig mange skoleorkestre marcherer op ad hovedgaden Carl Johan og når de kommer til kongeslottet, hilser de på kongefamilien, der står i flere timer og vinker til de forbi defilerende.

Vil man gerne have lidt fred for al den mylder og larm, kan man fra en af stationerne man møder, tage Triggen, der er en togbane til Frognerseteren. Det er helt klart en tur værd. Der er en utrolig stilhed og man kan gå ad en sti ned ad bjerget, hvor der undervejs er hyggelige restauranter.

Gør et holdt ved Holmekollen og tag en tur op i toppen af skihoppet. Der er der en helt vidunderlig udsigt over byen og over skihoppet.
Ved skihoppet ligger også skimuseet. Her vises historiske glimt fra Vinter-OL i Lillehammer i 1994 og fra Oslo i 1952. Museet er det ældste af sin slags i verden - det åbnede i 1923.
Homenkollen Skihopbakke er åbent 365 dage om året. Der er to souvenirbutikker, en café og en ski-simulator.

Vi har været i Norge 17. maj rigtig mange gange og det har hver gang været en sand fornøjelse, at se alle de glade og festklædte mennesker.

Vi har også et par gange været i Oslo vinteren. Man kan med fordel tage ski eller kælk med. Vi var med vores 3 børn af sted i februar for et par år siden og tog 5 små plastikbræt med håndtag med. De kunne nemt ligge i en rygsæk og vi kunne faktisk køre på dem hele vejen fra Frognerseteren til Holmenkollen station. Det var rigtig sjovt. Vi tog toget tilbage til Centralbanstationen og derfra gik vi til båden. Det tog 15 min.
Med venlig hilsen Ove Kjærsgaard Hansen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Oslo

Hoteller i Oslo
Rejser til Oslo
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/kina-paa-egen-haand-med-guide.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.