Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Oslo

Her kan du bestille dit fly til Oslo. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Oslo.

Transport til og fra Oslo lufthavn

Gardemoen er en af de lufthavne i Europa, der har det største udbud af offentlig transport, når du har endt din flyrejse og skal videre til centrum af Oslo.

Tog

Flytoget - med forbindelse til flere stationer i og omkring Oslo. 
NSB Regionaltog - forbindelse til Oslo, Skien, Lillehammer og Trondheim
NSB Lokaltog - strækningen Kongsberg - Eidsvoll.

Taxi

Der er altid taxier at finde på holdepladsen lige udenfor ankomsthallen, men ønsker du at tage en taxi, kan det være en god idé at henvende dig ved taxiskranken i ankomsthallen. Her kan du få oplyst fastpriser for hvert enkelt taxiselskab, og de kan også være behjælpelige med at bestille en vogn fra det selskab, du ønsker.

Bil

Har du brug for at have en bil under din ferie i Oslo, kan du booke den hjemmefra, så den står klar til dig, når du lander i Gardemoen.

Oslo som rejsemål

Der findes ikke mange storbyer som Oslo. Hvor kan du ellers nyde din morgenmad på et luksuriøst hotel eller en lækker café, for en time eller to senere at vandre rundt i den smukke natur på fjeldene? Oslo er og bliver en hovedstad, med alt hvad dertil hører af kunst, kultur, shopping og lækker mad. Men Oslo er også en storby placeret midt i den smukke norske natur, hvor du kan finde fantastiske oplevelser og få genopladet batterierne med ny energi inden flyrejsen går hjem igen. Bestil din flybillet i dag.

Start nu! Det er let at bestille fly til Oslo

Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/kimberley/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.