Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Oslo

 • Oslo

  05.02.14: Kristina Jensen
  Oslo er en herlig storby og må opleves!
  Her er lidt for enhver smag – og man skal også gøre op med sig selv, hvorvidt man ønsker sne og kulde eller sol og varme.
  Se hele rejsetippet
 • 17 maj Oslo, Norge

  (Bedømt af 4 personer)
  Tag en dejlig sviptur til vores skandinaviske venners hovedstad OSLO. Der er rigtig god underholdning for både børn og voksne på båden.

  17.
  Se hele rejsetippet
 • Tag på sviptur til Oslo

  (Bedømt af 2 personer)
  08.02.12: Elly Hvarregaard
  Oslo er en dejlig storby, med mange spændende kulturtilbud. Tag et par dage fri og rejs til Oslo, hvor du kan besøge Edvard Munch Museet og se "Skriget", shoppe i midtbyen og gå i teatret til en Ibsenforestilling om aftenen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Oslo

Rejsetips indsendt af:
laila Lehmann Pedersen
Fjerritslev
19. okt. 2008

Pitstop & Norges bedste skiskole

Gør et pitstop i Oslo ved Kirkerudbakkens Skisenter, før i skal køre endnu et par timer før I er ved jeres distination. Perfekt sted med Norges bedste skipersonale/undervisere.

Et godt råd

Efter selv at have arbejdet indenfor skibranchen igennem snart 15 år i Norge, (på turistskisenteret i Vrådal,og på Kirkerudbakkens Skisenter i Oslo), vil mit lille tip til skifolk på vej på tur op i sneen være den, at når I ankommer Oslo, børnene er spændte, de kan næsten ikke vente, turen på færgen har været lang, trods de nye færgetider med colorline, så gør et pitstop i Oslo ved Kirkerudbakkens Skisenter, før i skal køre endnu et par timer før I er ved jeres distination.

Bakken åbner næsten altid som en af første skisentre i sydnorge, og forholdene i bakken er i top. Den "lille" bakke er Oslofolkenes egen fortrukken skisenter, som træningssenter for alle skientusiaster i bærum og oslo omegn. ;I bakken er Norges bedste skiskolepersonale ansat som undervisere, og i både slalom såvel som snowboard yder de en superp undervisning og de er altid hyggelige, især overfor danskere. Stedets åbningstid er fra kl 16.00 til kl 22.00 alle ugens hverdage, og fra kl 10.00 - 18.00 i weekenderne, og der er på stedet, en stor og dejlig varmestue, hvorfra man kan sidde og se børnene løbe lidt på ski allerede 30 min efter ankomst til Norge ( såfremt man ankommer Oslo).

Kommer man om aftenen, kan man fra toppen se ud over hele Oslo, hvilket er et pragtfuldt syn, Sværhedsgraden på bakken ligger lige fra grønt til sort pist, og der er som regel i hverdagen sat træningsløype op til super G slalom, da Norges egen slalomlandshold træner i bakken, og så kan man bare gå i gang med at øve, hvis man ellers tør. Så mit forslag til jer som ønsker at få noget ud af alle dage i Norge, stræk benene i Kirkerudbakken, lad børnene få leget lidt inden de skal fortsætte flere timer i bil igen, benyt jer af bakkens superpe skiskole, hvor de uddanner de bedste af Norges skiløber, og her kan jeg bl.a nævne Hans Peter Burras som blev Ol vinder for få år siden. Måske er det enda lidt billigere og hurtigere at leje jeres udstyr her, istedet for at stå i kø når i kommer frem. Ha en rigtig god dag/aften i Kirkerudbakken, og kør forsigtigt når i skal videre.

HILSEN LAILA LEHMANN

Aktiviteter
Skiferier
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Oslo

Hoteller i Oslo
Rejser til Oslo
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/athen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.