Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Tyskland som du ikke kender det - månedens rejsetips kåret

Publiceret: 4. september 2012
Månedens rejsetip for august måned er skrevet af Hans Christian Davidsen. Han skriver så fantastiske rejsetips, at du ikke må snyde dig selv for at læse nogle af dem. De fleste handler om Tyskland og fortæller historier du sikkert ikke kender i forvejen.
Vadehav, tyske alper, DDR og Nazister

Vadehav, tyske alper, DDR og Nazister

Hans Christian Davidsen har udover vindertippet skrevet rigtig mange spændende rejsetips om vores naboland Tyskland. Og de bærer præg af en kæmpestor viden om Tyskland. En viden om såvel historie og om tyskernes dagligdag i nutiden, DDR-tiden, nazitiden og tidligere. Alle rejsetips er krydret med flotte billeder som Hans Christian selv har taget.

Du kan se alle Hans Christian Davidsens rejsetips herRejsetips inspirerer til Tysklandsferie

Rejsetips inspirerer til Tysklandsferie

Det fantastiske ved Hans Christians rejsetips er, at man kan blive meget inpireret til at rejse til Tyskland for at opleve nogle af de ting han beskriver. Heldigvis er rejser til nabolandet Tyskland, både billige og i bekvem afstand for de fleste af os, så det er nemme ferier at komme på.

Se vores sider om Tyskland og Berlin. Måske finder du en god tur her.

Skriv din kommentar

Overskrift
Dit navn
Email
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 13. februar 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.