Nytårsferie 2015/16

Nytårsferie 2015/16

FDM travel er specialist i nytårsferier uanset hvor du vil hen. Vi har fx nytårsophold i Tyskland, billige flyrejser og utallige hoteller fra de bedste budgethoteller til rene luksushoteller. Og husk: Dronningens nytårstale kan I altid se på nettet.

Nytårsferie i en storby

Nytårsferie i en storby
Vil du have fest og farver på din nytårsferie, kan en nytårsrejse til en storby virkelig anbefales. I Paris, Berlin, London eller en anden europæisk storby, nyder du byens mange seværdigheder med museer og shopping, og når mørket falder på, skyder du nytåret ind med en brag af en fest.

Har du lyst til at rejse lidt længere væk, er nytårsferie i New York et godt valg. Her ser du den berømte bold falde kl. 24, og du er sikker på en spektakulær fest, når Time Square er pakket med feststemte mennesker. Vælger du at holde nytårsferie ”Down Under”, vil du heller ikke blive skuffet. I Sydney (Australien) oplever du et enormt festfyrværkeri i alle regnbuens farver over byens berømte operahus, og du bliver betaget af det store lysshow ved havnen. På nytårsferie i Sydney er du sikret en nytårsaften du sent vil glemme.

Nytårsophold i Danmark

Start nu! Det er let at bestille din nytårsferie

Find din rejse

Julemarkeder og juleferie

Denne side er udskrevet d. 1. december 2015 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/washington-d.c/sheraton-pentagon-city-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.