Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Østen

Rejsetips af samme forfatter

Mount Everest basecamp trek. December 2008
Rejsetips indsendt af:
Susanne
7840 Højslev
5. marts 2009

Gode råd om medicin/sygdom til din næste rejse

Sørg for at have en god forsikring når du skal ud og rejse, hvis det skulle gå meget galt. De mindre ting kan klares på det lokale apotek.

Gode råd om de alm. sygdomme

Diarre.
De fleste oplever en eller flere gange at få diarre. Medbring stoppiller hjemmefra til akut brug, og ellers diarrepiller til at få maven til at gå i orden igen. Drik rigeligt med cola og vand og spis brød og kiks.

Højdesyge.
Ingen af os har haft rigtig højdesyge, men specielt Laura døjer med ophold i højder over 2700 m. Gode råd er at drikke rigeligt, bevæg dig langsomt, få masser af hvile og stig langsomt op. Hurtige bevægelser er en dårlig ide. Sæt ekstra tid af til at hvile. Det gælder specielt, hvis man flyver til højtbeliggende steder som La Paz og Quito.

Diverse gode råd
Medbring en lille flaske desinficerende rensevæske. Brug det tit, og i hvert tilfælde før du spiser. Mange steder er hygiejnen dårlig, og det kan være svært at få vasket hænder. (kan købes på apoteket og i Matas). Denne creme tørrer hurtigt ind, men tørrer ikke hænderne ud.

Medbring også den mest almindelig medicin som hovedpinepiller, transportsygepiller, myggebalsam og lign. Når man har det med hjemmefra, ved man hvad man får.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.