Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kort og rejsebøger

Vi har valgt et par titler til dig

Kort og rejsebøger er vigtige redskaber, når du skal planlægge din ferie i Østen. Nedenfor finder du en liste over de mest oplagte rejsebøger og kort over Østen, som du kan købe online. Er du interesseret i specielle områder af Østen, kan du via FDMs internetboghandel finde frem til mere specielle bogtitler og emner på engelsk, som der ikke findes danske bøger om.
Rejsen rundt i ...

Rejsen rundt i ...

”Rejsen rundt i ...” giver indgående baggrundsviden, er uundværlig på stedet og en ideel erindringsbog efter rejsen. Bogserien er berømt for sine flotte fotos, som fortæller deres egen del af historien, og ikke mindst et stort kapitel med praktiske oplysninger samt et omfattende register.

"Rejsen rundt i ..." omfatter flere titler som fx:
Rejsen rundt i Østasien 260 kr.
Visuelle guider

Visuelle guider

Politikens visuelle guide til Thailand er en unik kombination af specielt fremstillede illustrationer og beskrivende tekster. De "visuelle guider" indeholder mere end 1.000 farveillustrationer, 3-dimensionelle kort og udvalgte områder, snit og grundplaner over de største seværdigheder, praktiske oplysninger, hoteller og restauranter, detaljerede by- og områdekort.

Visuelle guide til Thailand 250 kr.
Denne side er udskrevet d. 23. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/toscana/toscana-italia-2.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.