Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Velkommen til Østen

Østens mystik er dragende og flere og flere har fundet vej til Thailand, Vietnam, Bali i Indonesien eller et af de andre skønne lande. Tager du til Østen, vil du blive mødt at en oprigtig varm gæstfrihed, en frodig jungel der gemmer på utallige oplevelser og endeløse hvide sandstrande med svejende palmer. Kulturen er et kapitel for sig. Den er farverig med imponerende templer, hvor du bliver mødt at den sødlige duft fra røgelsespindene. Ruiner, templer og andre bygningsværker er med gavmild hånd, strøget ud over hele Østen og vidner om en farverig og dramatisk fortid. Angkor Wat i Cambodja og Den kinesiske Mur i Kina, er to af de mest imponerende eksempler. 
Thailand - smilets land

Thailand - smilets land

Thailand er indbegrebet af eksotisk ferie, hvor du bliver mødt af en varm gæstfrihed og et dejligt smil. Du oplever palmesus, uendelig lange hvide sandstrande, liggestole i vandkanten til det azurblå hav, regnskove set fra en duvende elefantryg, landskaber set fra en cykel, eksklusive hoteller, resorts og feriesteder med spa, wellness og eksotisk mad. Hos FDM travel kan du i dag bestille en afslappet og indholdsrig ferie i Thailand.
Læs mere om Thailand
Vietnam - skøn natur, gæstfrihed og lækker mad

Vietnam - skøn natur, gæstfrihed og lækker mad

Du kan næsten dufte østens mystik, når du ankommer til Vietnam. Landet er en bred vifte af utallige indtryk. Du kan opleve kinesiske junker og lokale sampaner, skønne sandstrande med svajende palmer, floder der snor sig gennem landet, frodige deltaer og kølige bjergområder med mystiske bjerge og farverige minoritetsgrupper. Tag også på opdagelse i spændende og intense byer som Hanoi og Ho Chi Minh Byen (Saigon).
Læs mere om Vietnam
Bali - skønne strande og naturoplevelser

Bali - skønne strande og naturoplevelser

Du bliver mødt af utallige dufte fra naturen og de små gadekøkkener, farvestrålende ceremonier og optog på vej til templer med offergaver, dyb-grønne rismarker, stolte vulkaner og pragtfulde strande. Det hele akkompagneret til rytmerne fra gamelanmusikken, bølgeskvulp og vinden i kokospalmerne. Bali er for dig om du ønsker en afslappende badeferie, familieferie, aktiv ferie eller måske skal du på bryllupsrejse?
Læs mere om Bali
Malaysia - ferieparadiset med det hele

Malaysia - ferieparadiset med det hele

Oplevelserne i Malaysia står i kø og venter bare på dig. Kilometervis af tomme, hvide sandstrande, Malacca, orangutanger på Borneo, bjerge, jungle, maleriske øer, langhuse og summende byer. Bare ordene sætter fantasien i gang. Og Malaysia er med sin store variation af landskaber, kulturer og religioner virkelig Asiens smeltedigel i positiv betydning.
Læs mere om Malaysia
Cambodja - meget mere end Angkor Wat

Cambodja - meget mere end Angkor Wat

Når du rejser til Cambodja, bliver du mødt et storslået land med rig natur og kultur. Her oplever du emmende regnskov og mangrove, blåt hav og sandstrand, krydrede gadekøkkener, markeder og templer. Højdepunktet for de fleste er Angkor Wat, men landet har forbavsende meget mere at byde på. Cambodja er ikke et land, du primært tager til for at slappe af i, men for at opleve.
Læs mere om Cambodja
Kina - det dragende land

Kina - det dragende land

Det gamle fjerne land med en helt unik historie, virker så dragende på alle, der drømmer om kejsere og kejserinder, pavilloner, te-huse, mænd i Mao-dragter og orientalske stemninger. På FDM travels rundrejser til Kina får du kun de største oplevelser, da alle vores Kinarejser er skabt af erfarne Kina-specialister. Vores danske rejseleder sørger for det praktiske, så du kan koncentrere dig om at opleve det fantastiske land.
Læs mere om Kina
Singapore - templer og hi-tech, silke og stål

Singapore - templer og hi-tech, silke og stål

Placeret midt i det sydlige Østens hjerte med en verden af oplevelser lige i baghaven ligger en af Østens mest spændende destinationer; Singapore. I Singapore finder du både storslåede minder fra kolonitiden, spraglet etnisk mangfoldighed og imponerende, moderne arkitektur.
Læs mere om Singapore
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/highway-1/fra-san-francisco-til-los-angeles-eller-omvendt.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.