Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejseinspiration til Østen

Vi har fundet nogle få eksempler, på hvilken bred vifte af muligheder, du har for oplevelser i Østen. Du kan opleve Vietnams fantastiske landskab, Borneos enestående dyreliv, Cambodjas fængslende kultur og smilets land Thailand. Du kan kontakte en af vores rejse-
konsulenter for yderligere oplysninger og muligheder på 70 11 60 11.

Vietnams største seværdigheder - 13 dage fra 18.200,-

Vietnams største seværdigheder - 13 dage fra 18.200,-

Bjergtagende ladskaber og eksotiske oplevelser


Små gadekøkkener og storslået natur
Start med 2 dage i Hanoi og bliv tryllebundet af den gamle bydel med huse fra den franske kolonitid og en sand labyrint af små, krogede gader. Se Pagoden på Én søjle, Litteraturtemplet, Ho Chi Minh Mausolæet, Hoan Kiem-søen og Ngoc Son-templet. Tag nattoget til Sapa og brug 4 dage på at nyde den enestående natur omkring Vietnams højeste bjerg Fansipan og mød de lokale bjergstammefolk i deres rette element.

Fantastiske fortællinger
Forbered jer på 6 dages sansebombardement i et af verdens mest enestående og smukke områder. Synet af Ha Long-bugten kan tage pusten fra enhver. Det er et sandt mesterværk skabt af naturen og kæmpedrager ifølge legenden. Drag videre til en af verdens længste og smukkeste drypstenshuler Phong Nha og besøg Hue med det kongelige citadel og den forbudte by. Det er et blændende, betagende skue. Ikke mindst når det hele krydres med Vietnams fantastiske fortællinger, myter og sagn.

Kunst, keramik og silke
Slut af med et par dage ved stranden på et lækkert Resort & Spa ved Hoi An. Besøg den hyggelige kunstnerby og nyd de eksotiske gader med kunstmalere, silkelampemagere og et utal af skræddere. Gør en god handel og berig jer selv med oplevelser.

3 lande, 3 kulturer - oplevelser for livet - 13 dage fra 18.895,-

3 lande, 3 kulturer - oplevelser for livet - 13 dage fra 18.895,-

En uforglemmelig rundrejse i Vietnam, Cambodja og Thailand


Rickshaws og motorcykler
Begynd med 2 dage i den sprudlende Ho Chi Minh City – eller Saigon, som byen også stadig kaldes. Se de underjordiske Cu Chi-tunneller, som var med til at afgøre Vietnamkrigen, besøg den smukke Thien Hau Pagode og nyd Saigons summende gadeliv og spændende markedspladser.

Mægtige Mekong
Drag dybt ind i Mekong-deltaet med de enorme rismarker og vidunderlige landskaber. Brug 4 dage til at udforske de pittoreske chamlandsbyer med huse på pæle og kom tæt på det flydende marked og lokalbefolkningens travle liv på floden. Sus videre med speedbåd fra Chau Doc til Phnom Phen og sig goddag til Cambodja.

Juvelen over dem alle
Sæt 7 dage af til at opleve ægte indokinesisk charme og cambodjansk gæstfrihed i hovedstaden med den overdådige sølvpagode, det kongelige palads og nationalmuseet. Tag med på marked og ud i de små landsbyer, hvor de lokale håndværkere er rene kunstnere, når det gælder fint håndarbejde i guld, sølv, træ, silke og keramik. Oplev de mange templer i Siem Reap i tuk tuk og på cykel og bliv betaget af juvelen over dem alle: Angkor Wat. Flyv videre til Thailand og slut af med ”Two Nights in Bangkok”. En perfekt afslutning på jeres møde med tre eksotiske kulturer.

Eksotisk rejse i pagt med naturen - 12 dage fra 15.300,-

Eksotisk rejse i pagt med naturen - 12 dage fra 15.300,-

Tæt på Paradisets Have i Borneos uberørte regnskov


Et overvældende dyreliv
Borneo er et af verdens mest eksotiske rejsemål. Tag på 5 dages rundrejse ind i den uendeligt store jungle og oplev nogle af de mest fantastiske dyr på kloden. Kom helt tæt på de uimodståelige orangutanger, næseaber, gibbonaber og løveaber. Se de smukke skildpadder, flotte næsehornsfugle og mere end 1.000 forskellige orkidearter. Alle sammen i deres helt naturlige element.

Dybt ind i junglen
Tag på trekking i den frodige regnskov og sejl ud på Kinabatanganfloden. Overnat i en lodge i junglen og mærk urskovens rytme. Junglens fascinerende lyde skifter fra dag til nat og er umulige at beskrive i ord. De skal opleves.

Borneo på den bæredygtige måde
Besøg det berømte Orang Utan Sanctuary, hvor orangutangerne trænes til at klare sig i den vilde natur. Og sejl ud til en af de pragtfulde koraløer for at dykke eller dase på stranden. Tag 3 dage til Sandakan og se skildpadderne lægge deres æg på Turtle Island, de kendte Gomantong-grotter med mursejlere og flagermus og det smukke landskab med pittoreske landsbyer. Hele rejsen rundes af med et luksus daseophold på et 5-stjernet Øko Resort. Og I har fået et bæredygtigt rejseminde for resten af livet.

Magiske Malaysia - 14 dage fra 13.700,-

Magiske Malaysia - 14 dage fra 13.700,-

Tropisk paradis, blomstrende kultur og imødekommende malaysiere


De smalle gaders charme
Kom og smag på det ægte, legendariske Malaysia. Begynd med 2 dage i Kuala Lumpur, hvor I kommer bag om den pulserende hovedstad og oplever de smukke, gamle malayhuse, summende markeder og lækre specialiteter.

Saftiggrønne marker og frodig regnskov
Drag videre ind i det smukke højland, Cameron Highlands, og nyd teplantagerne, orkideerne, vandfaldene og de kæmpestore grotter Batu Caves. Tag ud til de farverige markeder og bliv tryllebundet af det malaysiske håndværk. Rejs gennem den uberørte urskov, hils på elefanterne og lad sjælen finde hvile i de kunstfærdige templer. Besøg de idylliske fiskerlandbyer, smag de eksotiske retter og nyd det fascinerende syn af fiskere og vandbøfler i samarbejde på stranden.

Magi i luften
Slut af med en vidunderlig dessert, som består af 5 dage på Langkawi. Legenderne, piraterne og eventyrernes ø med alle forudsætninger for ren afslapning i troperne. Lange, hvide strande, krystalklart vand og et hav af palmer. Hvad mere kan man forlange? Det skulle da lige være et prisbelønnet resort lige ud til den smukke Bureaubugt med alle moderne bekvemmeligheder og et suverænt malaysisk køkken. En smagfuld – næsten magisk – oplevelse, som kan overvinde selv den mest kræsne gane.

Vietnam på cykel

På opdagelse med nærvær og charme

Vietnam er de tohjuledes land, både dem med- og uden motor. I finder hurtigt ud af at i Vietnam bruges cyklen til mere en bare persontransport, når I første gang ser den lokale bonde fragte sine levende hønseller afgrøder til marked, både foran og bagpå cyklen, og det i en mængde som ingen andre kan klare. Men når man nu kommer fra et land med tilsvarende store traditioner med specielt cyklen, hvad er så mere naturligt end at deltage på lige fod med de lokale, og tage cyklen rundt på sightseeing med nærvær og charme. Overalt i Vietnam findes arrangerede cykelture med guide.
 
Fra halvdags- til flerdags ture, det er bare at træde op og komme derud.

 

Hanoi
Heldagstur med guide til Hanois forstæder over broer, langs diger og rismarker og gennem landsbyer.
Fra kr. 470,- pr. person (ved min. 2 personer)

 

Nha Trang
Halvdagstur med guide mellem vandbøfler, landsbybeboer og smukke udsigtspunkter.
Fra kr. 225,- pr. person (ved min. 2 personer)

Mai Chau
3 dages spændende tur med guide fra Hanoi gennem etniske landsbyer, bjergegne, risterraser og varme kilder.
Fra kr. 2.535,- pr. person (ved min. 2 personer)

 

Hoa Binh & Mai Chau
2 dage med guide tæt på de lokale gennem rismarker, landsbyer på pæle og frugt. Og grønt plantager.
Fra kr. 1.655,- pr. person (ved min. 2 personer)

 

Historisk cykeltur i det centrale Vietnam
4 spændende og historiske dage i det centrale Vietnam, med besøg i Hoi An, Hue og Danang.
Fra kr. 2.890,- pr. person (ved min. 2 personer)

Rejseinspiration til Thailand

Rejseinspiration til Thailand

6 forskellige forslag til jeres drømmerejse i Thailand


Vi har håndplukket nogle få eksempler på hvilken bred vifte af muligheder du har for oplevelser i Thailand. Du kan kontakte en af vores rejse-
konsulenter for yderligere oplysninger og muligheder på 70 11 60 11.
Læs mere her

  • Startpakke til Bangkok fra 5.600,-
  • Aktiv ferie fra nord til sydthailand - 13 dage fra 15.700,-
  • Rundrejse i Nordthailand - 12 dage fra 14.900,-
  • Wellness i Thailand - 12 dages Wellness fra 13.800,-
  • Ferie på langs - 9 dage fra 7.700,-
  • Thailand med stil - den ultimative luksusrejse - 12 dage fra 39.000,-
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/rundrejse/rundrejse-koer-selvliste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.