Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Asien

Læs mere om rejser til Asien

Rejsetips af samme forfatter

 • Løbetur i Prag

  (Bedømt af 1 person)
  04.06.13: Thomas Elsgaard
  Husk at medbringe dine løbesko hvis rejsen går til Prag, hvor du som motionsløber både kan blive udfordret af hårde stigninger og få set bl.a.
  Se hele rejsetippet
 • Undgå lang kø ved Colosseum i Rom

  (Bedømt af 3 personer)
  12.07.12: Thomas Elsgaard
  Colosseum er en af Roms helt store attraktioner og et "must" hvis du kun har et par dage i Rom. Mange vælger alligevel ikke at besøge attraktionen når de ser den lange kø og ofte står man i den bagende sol og venter.
  Se hele rejsetippet
 • Oplev Rom på 45 minutter

  (Bedømt af 5 personer)
  12.07.12: Thomas Elsgaard
  Tag dine løbesko med til Rom og stå op inden kl. 8. Så er du klar til at opleve et anderledes Rom på bare 45 minutter.
  Se hele rejsetippet
Østens smukkeste pagode
Rejsetips indsendt af:
Thomas Elsgaard
Greve
8. nov. 2011

Østens smukkeste pagode

Myanmar er en sand perle af et rejseland i Fjerne Østen med gode flyforbindelser fra Bangkok og Singapore. Det er tidskrævende at komme rundt i landet med bus, og derfor kan det tilrådes at flyve på lidt længere strækninger.
Myanmar har kun en brøkdel af turister i forhold til nabolandet Thailand, men indenfor en årrække vil landet formentlig udvikle sig voldsomt. Myanmar er som Thailand for 25 år siden og er mest kendt for den imponerende Shwedagon pagode, som vel nok er den smukkeste i verden. Dette tempel- og pagode område er en ubeskrivelig oplevelse hvor højdepunktet er den diamant- og juvelbesatte pagode i midten af komplekset.
Badeferie i Myanmar

Badeferie i Myanmar

Ngapali stranden ligger 35 minutter med fly fra hovedstaden Yangon, og er den absolut bedste strand i Myanmar. Pulversand, klart vand og den afslappede atmosfære uden mange turister gør denne strand til en sand perle blandt strandoplevelser i Østen. Stranden er 3 km lang og der ligger nogle skønne hoteller langs stranden. Der kan bo under 1000 turister i hele området, så du behøver ikke at tænke på at skulle reservere en strandstol hver morgen. Maden er i top, priserne rimelige og hotelstandarden er til fire og fem stjerner
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/orlando/tuscana-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.