Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Østrig

Østrig er et mekka for alverdens aktiviteter. De imponerende bjerge lokker med ruter i alle sværhedsgrader - uanset om du er til vandring eller mountainbike. Fly til Østrig og lej en bil eller pak bilen hjemmefra og tag på kør-selv-ferie og bo i én eller flere af vores ferieboliger, der ligger i de smukkeste omgivelser.

Østrig er hygge, idyl og aktiv ferie


Østrig er frisk bjergluft, aktiv ferie og apfelstrudel

Vælg feriested på kort eller fra listen
Når du rejser til Østrig kan du fylde dine lunger med masser af frisk bjergluft på en vandring eller prøve kræfter med stigningerne på en mountainbike. Du har også muligheden for at mærke adrenalinsuset ved riverrafting på de fossende floder eller bare slappe af ved en af de mange store badesøer.

De hyggelige byer ligger spredt rundt i hele Østrig og kendetegnet af de karakteristiske huse med balkoner, der alle er som små selvstændige botaniske haver ligger overalt. De små skæve gader gemmer på hyggelige butikker og caféer, hvor du kan bestille en lun apfelstrudel.

Wien - alpelandets hovedstad

Wien - alpelandets hovedstad
Rejser du til Østrigs hovedstad Wien, vil du opleve fin gammel kejserby. Den er en musisk nydelse med Mozart og Strauss og vil du høre englesang i dit indre, så skal du bare lade chokoladeklassikeren, sachertorte, smelte på din tunge. Alpelandets hovedstad ligger ved den skønne blå Donau-flod med imponerende slotte, grønne parker og vinmarker. Wien er et betagende multikulturcenter der er svær at blive færdig med uanset længden af din rejse. Læs mere om rejser til Wien

Kärnten - enestående naturoplevelser

På vandring i Østrigs bjerge
På en rejse til Kärnten der ligger i det sydøstlige Østrig, bliver du mødt af en enestående natur med smukke søer, majestætiske bjerge og et skønt klima. Området ligger op til både Slovenien og Italien. I Kärnten kan du vælge, om du vil have en afslappende ferie eller om du vil udforske omgivelserne til bens eller på cykel. Rejs til Kärnten alene, med din kæreste eller med hele familien. Kärnten har noget for store som små og alle vil helt sikkert få en pragtfuld ferie. Læs mere om rejser til Kärnten

 

Salzkammergut - spejlblanke søer og hyggelige byer

Dette er et af de smukkeste områder i Østrig. Du bliver vidne til kæmpe bjergmassiver som Dachstein-gruppen, billedskønne byer som Hallstatt og omkring 30 skønne og indbydende søer.

Du har et hav af spændende aktivitetsmuligheder i Salzkammergut. Det kan fx være til fods eller på cykel i bjergene og ikke mindst til vands i nogle af de dejlige søer.
Læs mere om rejser til Salzkammergut

Salzburgerland - bjerglandskab til de aktive

Salzburg i Østrig
På en rejse til Salzburgerland, vil du opleve et fantastisk varieret bjerglandskab fra den hyggelige by Salzburg, blidt alpeland til Østrigs højeste bjerg, Grossglockner. Du bliver præsenteret for barok- og gotisk stil, samt Kapruner Tal med den enorme opdæmmede sø, 1.672 m over havets overflade.

De storslåede Krimmler vandfald styrter hele 380 meter ned i 3 trin, før de voldsomme vandmasser ender i floden Salzach. I Salzburgerland ligger Flachau der er ideel til en aktiv og sjov ferie for hele familien.
Læs mere om rejser til Salzburgerland
Læs mere om aktiv ferie i Flachau

 

Salzburg - Mozarts fødeby med masser af idyl

Du bliver hurtigt grebet af den idyliske stemning i Salzburg. Byen er præget af smukke kirker, slotte og paladser. Mit i byen ligger den enorme middelalderborg, Hochensalzburg, hvorfra du har en enestående udsigt over Salzburg og omegn. Den gamle bydel oser af stemning og uden for Salzburg, kan du udforske naturen med bjerge, søer, vandfald og utallige aktiviteter. Læs mere om Salzburg

Tyrol - bjerglandet med masser af atmosfære”

Innsbruck i Tyrol i Østrig
Det er ikke uden grund Tyrol har været et attraktivt turistmål i mere end 150 år. Mon ikke også du vil falde for områdets charme. På din rejse til Tyrol, kommer du til et område, der tidligere var kendt som ”bjerglandet” og du vil hurtigt forstår hvorfor.

De gigantiske Alper gemmer på smukke dale som fx Piztal, Ötztal og Zillertal, dybgrønne græsgange, spejlblanke søer og atmosfærefyldte alpebyer. Befolkningen er dejlig gæstfri og fuldender billedet på Tyrol som det perfekte rejsemål.

Mellem de imponerende bjerge finder du en af Østrigs smukkeste byer, Innsbruck. Byen gemmer på et hav af seværdigheder og ikke mindst gode shopping muligheder.
Læs mere om rejser til Tyrol

Billeje i Østrig

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Østrig. Du kan nemt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Østrig
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/polen/stettin/radisson-blu-szczecin.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.