Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Østrig

Læs mere om rejser til Østrig

Der Tal des Almens
Rejsetips indsendt af:
Mette Schwartz Schnefeldt
5750 Ringe
21. juli 2011

Der Tal des Almens

Vi har besøgt Grossarl rigtig mange gange. Første gang i 1977, hvor vi havde elever fra Tingagerskolen, Ringe med derned. De blev indlogeret privat. Det blev starten på vores venskab med byen.
Vi har været der utallige gange, både med gæster men bestemt flest gange privat. Det er en skøn lille by, som er lige skøn uanset om det er sommer eller vinter.

Om sommeren kan man gå de mest fantastiske ture og besøge ikke færre ned 40 forskellige Almer, hvor man kan få den herligste "brettljause" med alt hvad hjertet begærer af de ting, som de selv producerer deroppe i almen.

Om vinteren er det et yndet skisports sted, hvor man kan dyrke både langrend og slalom. Et pragtfuld sted. Besøg byen og bliv selv overbevist om, hvor dejligt der er.

PS. Dette er også byen, hvor sct. Georgsgilderne mødes til træf hvert år. Der er et rigtig flot bord - Europa Tisch, som bestemt også er et besøg værd! Nå ja, og der jo da også Lichtenstein Klamm... Nationalparken i Hüttslag.... tag ned og oplev det hele og find ud hvad de alt har at byde på

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Østrig

Ferieboliger i Østrig
Rejser til Østrig
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/egypten/egypten-nassersoeen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.