Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Østrig

Læs mere om rejser til Østrig

Dette syn har man direkte fra byen Lofer
Rejsetips indsendt af:
Philipp Blau
Gistrup
16. sept. 2010

Fornem mad med fornem udsigt i Østrig

Østrig er for mange et noget fortærsket rejsemål, som duer mest til skiferie. Men prøv en gang den lokale køkken i forfinet udgave, værelser med luksus og individualitet og et pragtfuld landskab lige udenfor.
Seisenbergklamm
Seisenbergklamm

Steinerwirt i Lofer

Hvis man har prøvet det noget tunge vestøstrigske turistkøkken, som bydes skituristerne i de ofte overrendte skisportssteder - og bruger man bjergene mest som løjper, som lige så godt kunne være i en skøjtehal, bare hallen var 3 km lang, så er man gået glip af noget af det bedste, som landet Salzburg har at byde på. Den lille by Lofer udmærker sig ved, at man fra sleve byen har udsigt til bjertoppene rundtom. Bor man på et hotel i byen, får man et "pas" med i købet, som giver gratis adgang til friluftsbad, svømmehal, svævebane og en del mere. Og hvis man så beslutter, at bo og spise på Hotel Steinerwirt, så bliver det ikke bedre. Hotellet er i tiptop stand og dejlig fri fra "alpekitsch". Betjeningen i restauranten venlig og hurtigt, og maden er ganske vist "lokal" men dog på et niveau, at man glemmer alt om de evt. mindre fornøjelige kulinariske oplevelser i Alperne. Se selv mere her: http://www.steinerwirt.info/index_en.php
Oplevelser i naturen

Oplevelser i naturen

Udsigten og maden gør det jo ikke alene - og er man bare nogenlunde til fods, så er en "klamm" en storslået oplevelse. Her har vandet skåret sig i løbet af årtusinder ned i bjerget, og siden har man bygget siger og trapper, således af man nærmest går i bjerget, selvom det ikke er en hule men en dybt slugt. Den slags er der flere af omkring Lofer. De store overblik derimod, kan man få ved en højdevandring med udgangspunkt fra bjergstationen til svævebanen, som direkte fra Lofer fører op til Loferer Alm

Vejen til Lofer

At komme til Lofer er forholdsvis nemt. Man kan køre ad motorvejen til Siegsdorf (BRD, E60) og derfra er der 38 km til Lofer (A) - god tur og må vejret være med jer!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Østrig

Ferieboliger i Østrig
Rejser til Østrig
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/amalfikysten/tag-med-stoleliften-til-hoejeste-punkt-paa-capri-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.