Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Innsbruck

Her kan du bestille dit fly til Innsbruck. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”, så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Innsbruck.

Innsbruck lufthavn – Flughafen Innsbruck

Efter din flyrejse fra Danmark lander du i Innsbruck lufthavn, Flughafen Innsbruck, der ligger kun 5 km øst for byen.

Transport til og fra Innsbruck lufthavn
Du har flere muligheder, når du skal finde en transportform til Innsbrucks centrum.

Med bus

Du kan nemt tage en bus til Innsbrucks hovedbanegård, der ligger i byens centrum ved Südtiroler Platz. Tag busrute F, der går hvert kvarter og kører dig direkte til togstationen på bare 17 minutter. Stoppestedet finder du foran lufthavnens hovedindgang.

Med taxi

Da Innsbruck lufthavn kun ligger få kilometer fra lufthavnen, er det nemt og hurtigt for dig at tage en taxi til dit hotel i centrum. Du skal dog kalkulere med, at det koster mere end hvis du tager en bus. Du kan altid få en taxi i lufthavnen. Taxierne er at finde på holdepladsen foran lufthavnens hovedindgang.
Læs mere om taxi til Innsbruck

Med udlejningsbil

Når du tager på skiferie, kan det være en stor fordel at have egen bil. Hvis du derudover gerne vil opleve mere af Østrig, er en bil også en rigtig god og nem løsning. Du kan med fordel leje en bil hos FDM Travel.
Lej en bil i Innsbruck

Kort om Innsbruck

Cafeliv i Innsbruck
Innsbruck er en af de mest besøgte byer i Tyrol – og det er med god grund. Hvad enten du vælger at rejse til Innsbruck om sommeren eller om vinteren, har byen utroligt meget at byde på. Om vinteren lyser de snebeklædte bjergtinder, der rejser sig 2300 meter op omkring byen, og indbyder til skisport i absolut verdensklasse.

Om sommeren er Innsbruck mindst lige så populær. Tag fx på vandretur i de frodige bjerge eller nyd synet af den smukke flod, Inn, der bugter sig gennem den stemningsfyldte by. Innsbruck emmer af historie og er prydet med smukke renæssance bygningsværker, der stammer helt tilbage fra 1500-tallet. Byen har desuden en lang række kulturelle tilbud, dejlige restauranter, der servere fantastisk traditionel østrigsk mad og ikke mindst et væld af historiske kirker og smukke barok slotte. Hvis du vil opleve de østrigske alper, er Innsbruck en virkelig anbefalelsesværdig destination.
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/amalfikysten/tag-med-stoleliften-til-hoejeste-punkt-paa-capri-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.