Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Weissensee

Rejsetips indsendt af:
Thomas Harder
Oksbøl
9. maj 2010

Dejlige Dellach

Mit rejsetips handler om en dejlig ferie i Herrenhaus i Kärnten med grillmad i haven, vandreture, badning i Weissensee og bytur til Lienz.

Efter en lang køretur

Vi startede hjemmefra fredag eftermiddag og kørte igennem Tyskland og Østrig i løbet af natten, så vi ankom meget tidligt til Dellach. Byen sov endnu, så vi tog en blund i bilen, indtil den første restaurant åbnede, så vi kunne få os et velfortjent morgenmåltid. Derefter hen til værtinden, hvor vi skulle hente nøglen til vores ferielejlighed. En meget charmerende dame, som viste os rundt i Herrenhaus, hvor vi hurtigt fik os installeret. Derefter ud at handle ind til de første par dages fornødenheder.

Mad med strabadser

Vi var enige om, at vi om aftenen ville ud at spise, og på vandrekortet fandt vi et spisested, der så ud til at ligge dejligt. Vi begav os på vej - mor, far og to børn på seks og otte. Opad gik det, og opad og opad, indtil vi til sidst - meget trætte og sultne - ankom til Weinberg højt over Dellach. Men det var alle strabadserne værd! En fantastisk udsigt over dalen akkompagnerede et skønt måltid på terrassen udenfor restauranten. Ved senere besøg valgte vi at tage bilen derop.

Oplevelser i omegnen

I løbet af ugen besøgte vi Weissensee - en flot badesø med dejlig varmt vand. I nabobyen var der et passende udgangspunkt for en vandretur op i bjergene, og som afslutning spiste vi en rigtig østrigsk frokost på en alm.
Lienz er en dejlig gammel by, der ligger indenfor behagelig køreafstand af Dellach. På torvet er der mulighed for både at nyde en kold fadøl eller en kop kaffe, og der er mange, fine, gamle bygninger at se på. Handelslivet i Lienz er sprudlende. Og med Liften kom vi op ovenover Lienz, hvor vandreterrænnet er let og behageligt.
En ferie i Herrenhaus i Dellach kan varmt anbefales!

Kommentarer til rejsetips om Weissensee

Som at være der selv

12/05 2010 Frans Nielsen
Har selv været på en lignende tur samme sted, så det var dejligt, at få genopfrisket.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kärnten


Rejser til Kärnten
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.