Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Mærkater og vignetter til motorvejskørsel i Østrig

Kør-selv-ferie Østrig

Tag på kør-selv-ferie i Østrig og mærk, at I lever, når den dramatiske natur og friske bjergluft omslutter jer. Det fantastiske alpeland indbyder til en aktiv ferie, hvor du kan vandre, klatre og cykle eller komme til tops i bjergene med lifte. I Salzburgerland kan I boltre jer i eventyrlige dale blandt krystalklare bjergsøer og vandfald, og Tyrol tager imod jer med omfavnende gæstfrihed. Idylliske, blomsterpyntede bjergbyer ligger som perler på en snor, men I kan også få højkultur, shopping og storbyvibes i Wien og Salzburg. Østrig er Europas uopdagede kør-selv-perle.
 
Vi har kørt de snoede serpentineveje, I vil elske. Fortæl os jeres ønsker, så skræddersyer vi jeres kør-selv-eventyr i Østrig.

Østrig - naturen imponerer


Tag på kør-selv-ferie i Østrig

Kør gennem Østrigs imponerende natur
Østrig er det oplagte rejsemål til en kør-selv-ferie i sommerferien. Her bliver du omfavnet af en gæstfrihed, hygge og en imponerende natur, som du bare konstant vil fotografere. Du bestemmer selv tempoet og kan stoppe når du ser noget spændende.

Grossglockner
Du har sikkert hørt om det største bjerg i Østrig. Det er Grossglockner, der skyder som en raket mod den klare, blå himmel.

Landskabet omkring bjerget byder på små snoede serpentinerveje, dybe dale med skønne små bjerglandsbyer og storslåede vandfald, der er en fryd for øjet.

Prøv dine kræfter af på en vandretur eller hop på en mountainbike og se, om du kan overvinde stigningerne. Du kan også slappe af ved en af de store badesøer eller ved en lille café over en god kop kaffe eller en kold øl.

I Østrig ligger bjerglandsbyerne som perler på en snor med de karakteristiske huse med store balkoner, der alle imponerer med altankasser med blomster i alle regnbuens farver. Du skal også gå en tur ned ad de små skæve gader. De gemmer ofte på hyggelige overraskelser som sjove små butikker eller caféer. 

Kärnten lokker med naturen

På mountainbike i Salzkammergut
I det sydøstlige Østrig finder du Kärnten, hvor du bliver mødt af en fantastisk natur med blanke søer, enorme bjerge og et herligt klima. Kärnten ligger tæt på både Slovenien og Italien.

I Kärnten kan du vælge, om du vil have en afslappende eller aktiv ferie. Du kan sagtens udforske omgivelserne til bens eller på cykel. Du har masser af ruter at vælge mellem. Kärnten har noget for både store som små og du er sikker på at alle vil få en pragtfuld ferie.
Læs mere om sommerferie i Kärnten

 

Salzkammergut - masser af aktiviteter

Du bliver vidne til et af Østrigs smukkeste område med enorme bjergmassiver som fx Dachstein-gruppen, hyggelige byer som Hallstatt og mere end 30 skønne søer. Aktivitetsmuligheder har du masser af i Salzkammergut. Det kan fx være til fods eller på cykel i bjergene og ikke mindst til vands i nogle af de mange søer, hvor du kan bade.
Læs mere om sommerferie i Salzkammergut

Salzburgerland - enestående bjerglandskab

Imponerende vandfald i Salzburgerland
Salzburgerland lokker dig med et enestående bjerglandskab, der dækker alt fra det blide alpeland til Østrigs højeste bjerg, Grossglockner. Du kan boltre dig mellem eventyrlige dale, dybe grotter, spejlblanke søer, imponerende vandfald og helbredende kilder. Højdepunktet for mange er det flotte Krimmler vandfald, der styrter 380 meter ned før vandmasser ender i floden Salzach. Det er også i Salzburgerland den charmerende Salzburg ligger.
Læs mere om sommerferie i Salzburgerland
Læs om aktiv ferie i Flachau

 

Tyrol - bjerglandet med masser af charme

Tyrol har været et attraktivt turistmål i mere end 150 år og du vil helt sikkert også falde for områdets charme. På din rejse til Tyrol, kommer du til et område, der tidligere var kendt som ”bjerglandet”. De storslåede Alper byder dig på smukke dale som fx  Piztal, Ötztal og Zillertal, grønne græsgange, indbydende søer og pragtfulde bjerglandsbyer.

Befolkningen er dejlig gæstfri og gør Tyrol til det perfekte rejsemål. Tyrol har også en af Østrigs smukkeste byer, Innsbruck. Den gemmer på et hav af seværdigheder og masser af shopping.
Læs mere om sommerferie i Tyrol

Wien er vanedannende

Wien
Wien er en pragtfuld gammel kejserby. Den er en musisk nydelse med Mozart og Strauss og vil du forkæle din smagssans, skal du bare lade chokoladeklassikeren, sachertorte, smelte på din tunge. Østrigs hovedstad ligger ved Donau-floden med flotte slotte, store grønne parker og vinmarker. Wien vil højst sandsynligt overraske dig, så et besøg er sjældent nok.
Læs mere om sommerferie i Wien

Aktiv ferie i Østrig

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ferietyper/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.