Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Østrig

Læs mere om rejser til Østrig

Rejsetips indsendt af:
Vivi Nielsen
Ringe
13. marts 2009

Salzburg - By og natur i eet

Vil i både have by og naturferie på samme tid, er det værd at besøge Salzburg i Østrig. Du kan feks. starte med 3 dage i Salzburg, inden turen måske går videre mod Italien.

Ankomst til Salzburg

Vi kom til Salzburg med nattog til Munchen, og derfra med tog til Østrig - en smuk tur på ca 1.5 time. Banegården i Salzburg er smuk og fyldt med atsmosfære. Vi tjekkede ind på vores hotel, og tog derefter byen i øjensyn.

Den gamle bydel er bilfri, og stemningen er afslappet, små hyggelige gader med spændende forretninger og cafeer og spisesteder. Priserne i byen er aldeles rimelige. Ligemeget hvor man kigger hen, ser man de smukke bjergtinder, og få skridt væk fra gaden, op af en trappe eller sti, er man på bjerget. her kan man gå længe uden at møde andre, og udsigten over byens tage er storslående.

Byen er delt med floden løbende gennem, og en tur med flodbåden er værd at prøve. De mange flotte kirker, museer, fæstningsborgen og klostre giver byen dens sjæl, samtidig med at man fornemmer Mozart og den skønne klassiske musik.

Vi kommer helt sikkert tilbage til den by igen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til Østrig

Ferieboliger i Østrig
Rejser til Østrig
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.