Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Salzburg

Læs mere om rejser til Salzburg

Værd at stoppe og tage ferien i Østrig - om sommeren
Rejsetips indsendt af:
Tina Holst Olsen
Brejning
5. marts 2011

Værd at stoppe og tage ferien i Østrig - om sommeren

Vi er en familie på 5 med børn i forskellige aldre - så vi har skulle tilgode se flere behov - teenagedatterens, den aktive dreng og lille pigen for ikke at glemme forældres ønsker og behov for en behagelig ferie.- Østrig har af flere omgange kunne opfylde dette.
Jeg læser jævnligt motor og især siderne med rejseoplevelser og rejsetips.
Vi har været både i området omkring Wagain og Imst og Landdeck. Begge gange har vi lejet en hytte hjemmefra, men hvis man har mod på det er der adskellige "Zimmer Frei"- At leje en hytte kan tit gøres billigt da sommeren er lavsæson og ofte med et touristkort med rabat til forskellige seværdigheder eller med entre til svømmehal. Turen til svømmehallen var en specieloplevelse, da omgivelser er lavet som en af de mange søer. Området omkring Wagain er spændende og interssant og der er ikke langt til vandreture og besøg på ørneborge til Salzburg, hvis man trænger til lidt byliv.
Mange skisportssteder har åbnet om sommeren i byerne Fizz og seefaust og imst/Hochimst er der gjort meget ud af det ,- så der er noget at prøve og se på i for alle aldre. Spcielt kan vi fremhæve turen til Imst og hochimst hvor man starter i charmerende Imst og går via Rosengartenschlucht - en fantastisk vandretur mellem to bjerge og med masser af vandfald en vandretur op, op, op på 1 - 1½ time og så er man midt i skisportsområdet, hvor der kan hoppe på trampolin, man kan tage svævebanene om eller selv tage verdens længste rollercoaster ned af bjergsiden igen. Men også hygge ved skovsøen med udsgit til bjerge er dejligt.
udsigt ved dreieick udsigtpunkt 2900 moh
udsigt ved dreieick udsigtpunkt 2900 moh

vejr, vejnet og vandreture

Vi anbefaler Østrig - dels er østrigerne fantastisk venlige, det er nemt at finde rundt pga vejskiltning og den supergode infrastuktur. Hvis man gerne vil kører og samtidig have en stor naturoplevelse kan det anbefales at tage bjergvejen ved Prutz, - der skal betales bompenge, men der kan også købes et flerdagskort.- Ruten består af 29 sving og der er afmærket vandreruter eller seværdigheder undervejs. Man ender tilsidst højt over havets overflade og kan tage endnu højere op til udsigtpunktet dreieick, hvor man kan se italien, Schweiss og Østrig. Der er også en Gleche og at lege i evigt sne er sjovt for alle aldre
Temeraturerne kan veksle - men næsten altid lige et par grader varmere end i Danmark og med lidt flere solskinstimer. Og ikke mindst så er turen overkommelige med bile læsset til 5 personer.

Seværdigheder
Vandreture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Salzburg

Hoteller i Salzburg
Rejser til Salzburg
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/japan/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.