Billedet er fra Salzburg

Fakta

  • Elevator
    Elevator

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Villa Trapp Hotel

Historisk bygning beliggende i en park med gamle træer i Aigen området omkring 4 km fra centrum i Salzburg.
Villa Trapp, oprindeligt fra 1863, var i årene fra 1923 til 1968 hjem til den verdenskendte Von Trapp familie. Deres liv i Salzburg kom i historien som The sound of Music. Villaen bibeholder stilen fra den periode. Det statelige hjem ligger fredeligt nær centrum i Salzburg omgivet af byens største private park og ved siden af Aigen togstation. Der er 2,6 km til Kapuzinerberg og 7 km fra lufthavnen.

I villaen findes reception med pengeskab, lobbyområde, elevator, opbevaring af bagage, gratis trådløs internetadgang i fælles områder, businesscenter, møde og konferencefaciliteter, balsal, gavebutik, bibliotek, barber/skønhedssalon og massageservice (mod ekstra gebyr), morgenmadsstue, terrasser, have med gril og et kapel.De originale soveværelser er udstyret med varme, tv, trådløs internetadgang, skrivebord og badeværelse med brusebad og hårtørrer. Roomservice er til rådighed (i begrænset tider og mod ekstra gebyr).

Der er desuden gratis parkeringsplads til rådighed.

Adresse: Traunstrasse 34, 5026 Salzburg, Austria.

Denne side er udskrevet d. 28. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.