Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Salzburgerland

Læs mere om rejser til Salzburgerland

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
Jannie Sørensen
Albertslund
30. april 2009

Aktiv ferie i Østrig

Rejsetippet handler om at vi ganske tæt på Danmark, nemlig i Østrig, oplevede en aktiv ferie med f.eks Riverrafting, cykeltur på mountainbikes, sommerrodelbane, svævebane til toppen m.m.
 En sommerrodelbahn
En sommerrodelbahn

Vi- en familie på fem- tog bilen til Østrig!

Vores tur til Østrig endte med at blive ti dage med adskillige aktiviteter, som vi først opdagede var i området, da vi ankom. Vi boede på Harml’s Aparthotel i byen Flachua. De fleste lejligheder er med en fantastisk udsigt, og man kunne gratis benytte tennisbane og badmintonbane.

Dagen efter vi ankom tog vi til Eisriesenwelt - verdens største ishule ved byen Werfen. Wow en oplevelse. Højt oppe i Alperne inde i bjerget oplevede vi de mest fantastiske isformationer. Efter dette tog vi ned i byen, hvorfra vi tog op på middel-alderslottet "Burg Hohenwerfen. Det er den borg, filmen "Ørneborgen" med Clint Eastwood er optaget. Så første dag fuld af overraskelser! - Og det skulle fortsætte. For dagen efter havde vi meldt os til riverrafting. Efter vi havde iført os våddragter, satte vi os i en stor gummibåd sammen med 5 andre, og så gik det derud af ned af floden. Dog rimeligt familie-venligt så vores datter på ti kunne være med. Resten af dagen gik med hygge i Badelandet i Wagrain.

3. dag gik turen til en nærtliggende "sommerrodelbane". Man skulle sidde på en slags metal-kælk, som sad fast på et jernrør langs jorden og så gik det ellers i fart ned af bjergsiden. Alletiders oplevelse for børnene på 10, 12 og 14 år. Efter denne oplevelse tog vi hjem til vores aparthotel, hvor vi gratis tog hver vores mountainbike og kørte en lang tur i de skønne omgivelser.

På 4. dagen slappede vi af ved den gratis badesø i nærheden.

På 5. dagen tog vi til Salsburg, som er en fantastisk hyggelig by med massere at kigge på og på 6. dagen besøgte vi "Lichtensteinklamm", som er en fossende flod, der ørerdøvende og smukt snor sig igennem en slugt med fuld fart. Fantastisk. De resterende dage af ferien tog vi adskellige turer med svævebane op i bjergene og nød naturen.

Vi var jo heldige med vejret og fik en ferie, som børnene har talt om siden, og som de siger er den næstbedste ferie efter vores tur til USA.
Jannie Sørensen

Kommentarer til rejsetips om Salzburgerland

Hallein & Kitzlockklamm

28/04 2010 Torben Jørgensen
Kommer i tanke om vores indtil videre 3 dejlige ferier rundt i Salzburgerland. Vil specifikt anbefale salthulerne ved Hallein og Kitzlockklamm og Liechtensteinklamm, de to sidstnævnte belliggende et sted på vejen mellem Wagrain og Zell a. See. Fantastiske naturoplevelser med brusende floder, mens man går langs fugtige klippevægge og kigger ned i dybet.

Rejsetips om Salzburgerland

29/05 2009 Helle
Det lyder som en meget begivenhedsrig ferie, og vi sidder netop og leder efter et feriemål, så det må jeg forelægge familien. Det var et sted, jeg godt nok ikke havde tænkt på overhovedet.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser
til Salzburgerland

Ferieboliger i Salzburgerland
Rejser til Salzburgerland
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/hua-hin/hua-hin-en-dejlig-ferieby.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.