Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Salzburgerland

Læs mere om rejser til Salzburgerland

Ruhpoldinger Freiheitspark
Rejsetips indsendt af:
Lotte Schmidt
Solrød Strand
23. juli 2009

Børnesjov i Salzburgerland

Der er mange muligheder for at blive udfordret og bruge kroppen for hele familien i Salzburgerland.
Parcour i Maria Alm
Parcour i Maria Alm

Familieferie i Østrig

Østrig er andet end ski sport.
Vi havde varmt fået anbefalet Østrig som ferie destination om sommeren. Så det skulle prøves og vi pakkede bilen 2 voksne og to børn på henholdvis 6 og 11 år.
Vi havde lejet en lejlighed gennem FDM, beliggende i Maria Alm som ligger i Salzburgerland.

Det siger sig selv,at selve størrelsen af de bjerge der befinder sig i denne del af Østrig er temmeligt imponerende for os som er vandt til det danske flade landskab. Vi valgte at køre hele vejen op til Grossglockner, hvor børnene havde mulighed for at få sig en sneboldkamp midt i sommerheden.

Maria Alm bød på rigeligt af muligheder for at komme ud og vandre i bjerge. Vi fandt et sted hvor man kunne prøve Parcour. Aldersgrænsen er 8 år og det er ikke for bangebukse! Masser af forhindringer i 15 meters højde incl. en svævebane på 110 m. Et stort hit for ham på 11. Der var dog også en parcour bane til de mindre børn hvor den lille på 6 år kunne udfolde sig.

Vi fandt en rigtig skøn forlystelsespark som vi brugte en hel dag i. Ruhpoldinger Freiheits Park ligger i Tyskland lige nord for grænsen til Østrig.En rigtig hyggelig park med små eventyr universer og en masse forlystelser hvor børn og voksne kan bruge kroppen. Bueskydning, rutchebaner og svævebaner var blandt de mange tilbud.

Det blev naturligvis også til en dag i Salzburg som er en meget smuk og hyggelig by. Alle vegne flød musikken ( primært klassisk) fra forskellige gademusikanter. Vi besøgte borgen som var smukt restaureret og indeholdt seværdigheder lige fra torturkamre til marionetmuseum.

Alt i alt en ferie med et rigt udbud af muligheder for en børnefamilie. Og det skal selvfølgeklig også nævnes at østrigerne er et rart og venligt folkefærd.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser
til Salzburgerland

Ferieboliger i Salzburgerland
Rejser til Salzburgerland
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/den-franske-riviera/nice/det-smukke-men-dyre-monaco.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.