Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kaprun

Rejsetips af samme forfatter

Golf i Salzburgerland – Østrig
Rejsetips indsendt af:
Albertslund
7. nov. 2012

Golf i Salzburgerland – Østrig

I slutingen af sepember var jeg med på studietur til Østrig med FDM travel. Vi så rigtig mange dejlige, spændende og smukke ting. Den ene dag bød på en tur til Zell am See-Kaprun – et fantastisk smukt bjergområde i Salzburgerland.
Her besøgte vi Golfclub Zell am See – Kaprun – Saalbach-Hinterglemm. En sjov oplevelse. Vi fik udleveret en stor portion golfbolde og et “jern” hver, stillede os op på en lang række og fik nogle instrukser. Vi blev instrueret af den professionelle golfspiller David Shaw. Han var god til at vise hvordan der skulle holdes om køllen og hvordan ens positur skulle være. I øvrigt gik han rundt og opmuntrede os med små komplimenter om kommende talenter. En meget hyggelig fætter. Jeg har før prøvet at øve det ideelle swing, men uden succes (alt for mange huller i græsplænen). Denne gang gik det så noget bedre. Med megen koncentration om at stå på den korrekte måde med let spredte ben og rumpetten struttende bagud synes jeg selv jeg ramte mange golfbolde og nogen kom pænt langt. Så faktisk var det rigtig sjovt at prøve igen. Det viser jo også kun at øvelse gør mester. Med masser af træning kunne det faktisk gå hen og blive en hyggelig sportsgren at dyrke. Det kan anbefales at prøve og bare omgivelserne gør en glad.
Sceneri omkring golfbanen
Sceneri omkring golfbanen

Årets golfklub i 2011

Hvis du i forvejen spiller golf kunne det måske være interessant at vide at klubben blev kåret som årets golfklub i 2011. De har to 18 hullers mesterskabsbaner. Banerne ligger op til søen Amriance og er omgivet af et meget smukt bjerglandskab. Disse unike omgivelser med uspoleret natur og optimalt konstruerede golfbaner er værdsat af professionelle spillere og uerfarne nybegyndere.

De »Schmittenhöhe« og »Kitzsteinhorn« kurser, opkaldt efter de lokale bjerge i regionen, udgør det største golf resort i de østrigske Alper. Atleter fra hele verden forbereder deres handicap her i løbet af sæsonen. Verdensklasse sportsfolk som Greg Norman eller Steve Ballesteros har alle været begejstrede for denne grønne stemning med sine søer og biotoper.

Man kan selvfølgelig også nyde dejlig vin og mad i The Golf Club Restaurant som er åben hver dag.

Så hvis du er til golf og smuk natur er dette sted måske det helt rette for dig.

Kærlig hilsen Unni Gren Rossum.

Aktiviteter, Restauranter
Golf
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser
til Salzburgerland


Rejser til Salzburgerland
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/bayern/burghausen-faestningen-i-tyskland-med-europas-laengste-borgmur-miniferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.