Billedet er fra Salzburgerland

Fakta

  • Udendørs swimmingpool
  • Elevator
    Elevator
  • Safe
    Safe

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Kristall Appartementhaus

Kompleks med lejligheder beliggende i Schüttdorf, i den sydlige udkant af Zell am See, en by i alperne i en højde af 757 meter, 600 meter fra skiområdet og bjergbanen Areitbahn Zell am See.
Kristall Appartementhaus ligger i den sydlige del af Zell am See i Schüttdorf og med en panoramisk udsigt over Hohen Tauern bjergene og med mindre end 200 meter fra indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Der er 150 meter til skibussen og off-piste muligheder, 3 km fra den offentlige svømmehal og 2,5 km fra togstationen Zell am See. Gletsjeren Kitzsteinhorn ligger 10 km fra komplekset.

På komplekset findes reception, elevator, stue, morgenmadsstue/lounge, internethjørne (mod ekstra gebyr), opvarmet lokale til opbevaring af ski og udstyr, legestue, bordtennis, have og legeplads. Der er desuden et wellness område med indendørs pool med jacuzzi, sauna og infrarød kabine (gratis benyttelse 4 gange om ugen) samt solarium og massage (begge mod ekstra gebyr). Poolen er åben hver dag fra kl. 07.00 til kl. 19.30 forbeholdt ændringer, andre områder er åben fra mandag til torsdag fra kl. 16.00 til kl. 19.30 forbeholdt ændringer.

Lejlighederne er udstyret med tv, telefon, pengeskab, tekøkken med elkomfur, kaffemaskine, mikroovn, køleskab og vaskemaskine (efter anmodning), badeværelse med badekar eller brusebad og hårtørrer, sengetøj og håndklæder.

Der er parkeringsplads til rådighed.

Der opkræves et depositum på 70 ved ankomst.

Adresse: Brucker Bundesstrasse, 61, Schüttdorf, A-5700 Zell am See, Austria.
Denne side er udskrevet d. 28. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/mojave-oerkenen/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.