Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Mærkater og vignetter til motorvejskørsel i Østrig

Andre rejsemål i Europa

Sommerferie i Østrig

Skal du rejse til Østrig i sommerferien? Her kan du hente en masse inspiration om populære områder i Østrig, til kør-selv-ferien og bestille din feriebolig eller flybillet til Østrig.

Østrig - naturen imponerer

Vælg feriested på kort eller fra listen

Tag på kør-selv-ferie

Østrig er det oplagte rejsemål til en kør-selv-ferie i sommerferien. Her bliver du omfavnet af en gæstfrihed, hygge og en imponerende natur, som du bare konstant vil fotografere. Du bestemmer selv tempoet og kan stoppe når du ser noget spændende.

Grossglockner
Du har sikkert hørt om det største bjerg i Østrig. Det er Grossglockner, der skyder som en raket mod den klare, blå himmel.

Landskabet omkring bjerget byder på små snoede serpentinerveje, dybe dale med skønne små bjerglandsbyer og storslåede vandfald, der er en fryd for øjet.
Prøv dine kræfter af på en vandretur eller hop på en mountainbike og se, om du kan overvinde stigningerne. Du kan også slappe af ved en af de store badesøer eller ved en lille café over en god kop kaffe eller en kold øl.

I Østrig ligger bjerglandsbyerne som perler på en snor med de karakteristiske huse med store balkoner, der alle imponerer med altankasser med blomster i alle regnbuens farver. Du skal også gå en tur ned ad de små skæve gader. De gemmer ofte på hyggelige overraskelser som sjove små butikker eller caféer. 

Kärnten lokker med naturen

Oplev bjerge og blanke søer i Kärnten
I det sydøstlige Østrig finder du Kärnten, hvor du bliver mødt af en fantastisk natur med blanke søer, enorme bjerge og et herligt klima. Kärnten ligger tæt på både Slovenien og Italien.

I Kärnten kan du vælge, om du vil have en afslappende eller aktiv ferie. Du kan sagtens udforske omgivelserne til bens eller på cykel. Du har masser af ruter at vælge mellem. Kärnten har noget for både store som små og du er sikker på at alle vil få en pragtfuld ferie.
Læs mere om sommerferie i Kärnten

Salzburgerland - enestående bjerglandskab

Imponerende vandfald i Salzburgerland
Salzburgerland lokker dig med et enestående bjerglandskab, der dækker alt fra det blide alpeland til Østrigs højeste bjerg, Grossglockner. Du kan boltre dig mellem eventyrlige dale, dybe grotter, spejlblanke søer, imponerende vandfald og helbredende kilder. Højdepunktet for mange er det flotte Krimmler vandfald, der styrter 380 meter ned før vandmasser ender i floden Salzach. Det er også i Salzburgerland den charmerende Salzburg ligger.
Læs mere om sommerferie i Salzburgerland
Læs om aktiv ferie i Flachau

Salzkammergut - masser af aktiviteter

På cykel i Salzkammergut
Du bliver vidne til et af Østrigs smukkeste område med enorme bjergmassiver som fx Dachstein-gruppen, hyggelige byer som Hallstatt og mere end 30 skønne søer. Aktivitetsmuligheder har du masser af i Salzkammergut. Det kan fx være til fods eller på cykel i bjergene og ikke mindst til vands i nogle af de mange søer, hvor du kan bade.
Læs mere om sommerferie i Salzkammergut

”Bjerglandet” - Tyrol med masser af charme

”Bjerglandet” - Tyrol med masser af charme
Tyrol har været et attraktivt turistmål i mere end 150 år og du vil helt sikkert også falde for områdets charme. På din rejse til Tyrol, kommer du til et område, der tidligere var kendt som ”bjerglandet”. De storslåede Alper byder dig på smukke dale som fx  Piztal, Ötztal og Zillertal, grønne græsgange, indbydende søer og pragtfulde bjerglandsbyer.

Befolkningen er dejlig gæstfri og gør Tyrol til det perfekte rejsemål. I Tyrol har også en af Østrigs smukkeste byer, Innsbruck. Den gemmer på et hav af seværdigheder og ikke mindst gode shopping muligheder.
Læs mere om sommerferie i Tyrol

Wien er vanedannende

Wien
Wien er en pragtfuld gammel kejserby. Den er en musisk nydelse med Mozart og Strauss og vil du forkæle din smagssans, skal du bare lade chokoladeklassikeren, sachertorte, smelte på din tunge. Østrigs hovedstad ligger ved Donau-floden med flotte slotte, store grønne parker og vinmarker. Wien vil højst sandsynligt overraske dig, så et besøg er sjældent nok.
Læs mere om sommerferie i Wien

Billeje i Østrig

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Østrig. Du kan nemt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Østrig
Denne side er udskrevet d. 24. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/liverpool/the-liner-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.