Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Tyrol

Tager du på kør-selv-ferie til Tyrol, kommer du til et område, der tidligere var kendt som ”bjerglandet”. Du forstår hurtigt hvorfor. De majestætiske Alper kigger ned på dig overalt. Mellem bjergene finder du dybgrønne græsgange, spejlblanke søer og alpebyer der oser af atmosfære. Den dejlige og gæstfrie befolkning der også kendetegner Tyrol, fuldender billedet af det perfekte rejsemål.

"Bjerglandet" Tyrol

Imponerende bjerge og hyggelige byer

Imponerende bjerge og hyggelige byer
Det er naturen, der trækker, når du rejser til Tyrol, og du har alle muligheder for at vandre, cykle eller finde på andre aktiviteter. Mellem de imponerende bjerge finder du dale som fx Piztal, Ötztal og Zillertal. Her ligger en af Østrigs smukkeste byer, Innsbruck. Det er heller ikke uden grund Tyrol har været et attraktivt turistmål i mere end 150 år. Mon ikke også du vil falde for områdets charme? Lejer du en af FDM travels ferieboliger bor du godt i Tyrol.
 

Tyrols smukkeste byer, Mutters og Innsbruck

Mutters er to gange valgt til den smukkeste landsby i Tyrol. Det må da være en god grund for dig til at besøge byen. Den ligger kun ca. 8 km fra centrum af Innsbruck og du kan tage med den direkte sporvognsforbindelse til byen. Selv om Mutters ligger kun få km fra Brenner motorvejen, ligger byen i en smuk bjergkulisse med fred og ro, som lokker dig til vandreture i den dejlige omegn.

Hvis det er shopping eller kultur du er ude efter, anbefaler vi, at du rejser til Innsbruck og køber et Innsbruck-Card med fri transport og gratis entréer til forskellige seværdigheder. En af de største seværdigheder er Goldens Dachl (Det Gyldne Tag) på en lille karnap. Den ligger i et område med utallige rokoko- og renæssancehuse. Karnappen er en lille perle med detaljerede fresker og relieffer. Selve taget er dækket med mere end 2.500 forgyldte kobberplader. Den lille, store seværdighed er faktisk en af Innsbrucks mest besøgte.
Zell am Zee

St. Johann

Den smukke by St. Johann i Tyrol ligger indrammet af “Wilder Kaisers” bjergryg og det knap 2.000 m høje Kitzbüheler Horn. På hovedgaden finder du utallige hyggelige restauranter og caféer. Om aftenen åbner diskotekerne dørene op og byder dig inden for til en festlig aften.

 

Zell am Ziller med masser af charme

Den hyggelige by Zell am Ziller med kuppelkirken, skønne bondegårde med blomstersmykkede balkoner, flere tov- og gondolbaner til højtliggende bjergstier. Den dampdrevne Zillertalbane, ligger i hjertet af Zillertal, hvor et væld af skønne naturoplevelser venter på dig og for børnene en helt ny “Funpark”. I selve Zell am Ziller finder du både inden- og udendørs swimmingpools, minigolf, cykeludlejning, tennisbaner, restauranter, cafeer og diskoteker. Du har ganske enkelt et hav af muligheder og der er vitterlig noget for alle aldre.

Billeje i Østrig

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Østrig i Tjekkiet. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Østrig

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Tyrol

Se liste med udvalgte ferieboliger i Tyrol
Se alle ferieboliger på kort over Tyrol
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/amalfikysten/tag-med-stoleliften-til-hoejeste-punkt-paa-capri-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.