Billedet er fra Tyrol

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Aparthotel Ferienalm

Beliggende lidt højere end Schlading, på en smuk bakkeside med en dejlig udsigt til Schladming/ Rohrmoos, Planai Hochwurzen.
Det eksklusivt møblerede hotel består af en hovedbygning, hotel og restaurant samt 5 sammenbygget huse med lejligheder. På hotellet findes reception, lobby, internethjørne og gratis trådløs internetadgang i lobbyen, opbevaring af skistøvler, parkeringsplads, røgfrie værelser samt en lille sauna til max. 4 personer. Hotelværelserne er udstyret med badeværelse med brusebad og hårtørrer, telefon, kabel-tv, nogle har balkon og nogle har sovesofa til en 3. person. Værelser til to voksne og to børn (i køjeseng) kan bestilles hvis ønsket. Der er en svømmehal 1 km herfra, købmand 500 meter væk, langrendsløjpe 1 km fra hotellet og et busstop hvor skibussen holder lige ved siden af hotellet. Kun 6 minutters kørsel med bus, er man ved svævebanen Planai eller Hochwurzen.Adresse: Sonnenhang 163, 8970 Schladming, Tel. 03687-23517

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/den-franske-riviera/nice/det-smukke-men-dyre-monaco.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.