Billedet er fra Tyrol

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Appartement Christa

Familiedrevet lejlighedskompleks beliggende i en højde af 952 meter i skiområet Rauris, 700 meter fra pisterne og bjergbanen Kreuzbodenlift med busstopstedet 30 meter fra lejlighederne.
Appartement Christa er et af 3 landlige huse med lejligheder (Christa, Lydia og Michaela) beliggende i et fredeligt område med 50 meter imellem hver bygning og 250 meter fra centrum i Rauris, indkøbsfaciliteter og svømmehallen. Der er langrendsløjper 500 meter herfra og skilifterne Kreuzbodenlift ligger 700 meter fra lejlighederne og Kaprun gletsjer ligger 35 km væk. Togstationen Taxenbach ligger 10 km fra husene og Salzburg lufthavn ligger 90 km herfra.På komplekset findes opbevaring af ski, morgenmadsstue/spisestue, lounge og terrasse samt sauna (mod ekstra gebyr og åbnes efter anmodning).Lejlighederne er udstyret med stue med sovesofa, tv, telefon, soveværelse, balkon, tekøkken med køleskab med køleskab, kaffemaskine og badeværelse med badekar eller/og brusebad. Lejligheder med to soveværelser (4 senge) har to dobbelte soveværelser eller et soveværelse og en stue/soveværelse og et soveværelse med køjeseng. Lejligheder med 4 værelser (5 senge) har to dobbelte soveværelser og et enkeltværelse.El, vand, håndklæder, sengetøj, viskestykker og varme er inkluderet.Mod ekstra gebyr der betales på stedet er rengøring ved afrejse. 34 euro for toværelseslejligheder og 36 euro for treværelseslejligheder (forbeholdt ændringer).Der er parkeringsplads til rådighed.Adresse: Berglweg 3, 5661 Rauris, Austria.

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/san-francisco/en-diner-med-atmosfaere-i-san-francisco.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.