Billedet er fra Tyrol

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Appartementhaus Gadenstätter

Lejlighedskompleks beliggende i en højde af 757 meter i Zell am See, 50 meter fra fodgængerområdet, 300 meter fra skiområdet og med skibussen der stopper 150 meter fra huset.
Appartementhaus Gadenstätter ligger på en fredelig sidegade, 100 meter fra floden, 50 meter fra svømmehallen Kurcenter Zell am See, 200 meter fra togstationen og 150 meter fra købmanden Stadtplatz og andre indkøbsmuligheder. Skilifterne og bjergbanen Schmittenhöhe ligger 300 meter herfra og der findes off-pister 2 km fra komplekset.På komplekset findes stue med tv, elevator (kun til bagage) og opbevaring af skiudstyr.Hver lejlighed er udstyret med telefon, tv, stue, soveværelse/soveværelser, badeværelse med brusebad og et veludstyret tekøkken med 4 el-plader, kaffemaskine, kedel og køleskab.El, vand og varme samt udskiftning af sengetøj, badehåndklæder, viskestykker og duge er inkluderet og udføres en gang om ugen. Mod ekstra betaling er der rengøring ved afgang til rådighed (mellem 50 og 85 euros afhængigt af beboelse). Forbeholdt ændringer. Der opkræves et depositum på 100 euro per lejlighed (forbeholdt ændringer).Komplekset har en parkeringsplads per lejlighed.Adresse: Franz-Josef-Straße 5, 5700 Zell am See, Austria.

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.