Billedet er fra Tyrol

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Appartementhaus Holzknecht

Lejligheder beliggende i det fredelige Unterried i skiferiestedet Längenfeld der ligger i en højde af 1173 meter over havets overflade.
Appartementhaus Holzknecht ligger i Unterried, 2,5 km fra centrum i Längenfeld og 3 km fra svømmehallen. Skiområdet og Solden togstation ligger 15 km herfra og den nærmeste skibus stopper 500 meter fra lejlighederne hvor der også findes en langrendsløjpe. Ötztal Bahnhof togstation ligger 25 km herfra og Innsbruck lufthavn ligger 80 km fra lejlighederne.På komplekset findes stue/morgenmadsstue, kælder til opbevaring af ski, legestue op fitnesslokale.Lejlighederne er udstyret med stue med sovesofa, tv, radio, internetadgang, badeværelse med brusebad, balkon og køkken med 4 el-plader, opvaskemaskine, kaffemaskine, mikroovn og køleskab. Lejlighed med to værelser har 4 sovepladser: et soveværelse med en dobbeltseng og stue med en dobbelt sovesofa og spisekrog, amerikansk køkken ud i et med stuen og badeværelse med brusebad og separat toilet.Lejlighed med to værelser har 5 sovepladser: et soveværelse med dobbeltseng, en stue/soveværelse med dobbelt sovesofa og spisekrog, amerikansk køkken ud i et med stuen samt badeværelse med brusebad og adskilt toilet.Elektricitet, vandforbrug, badehåndklæder (skiftes efter behov), sengetøj (skiftes en gang om ugen), varme og viskestykke/dug er inkluderet i prisen.Slutrengøring er mod ekstra gebyr på 20 euro per lejlighed (forbeholdt ændringer).Der opkræves et depositum på 50 euro per lejlighed.Der er parkeringsplads til rådighed.Adresse: Unterried 38, 6444 Längenfeld, Austria.

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.