Billedet er fra Tyrol

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Best Western Premier Kaiserhof

Hotel beliggende i Kitzbuhel i en højde af 800 meter i de østrigske alper. Der er 100 meter til skiområdet og bjergbanen Hahnankamm.
Best Western Kaiserhof er et landligt hotel beliggende 400 meter fra centrum i Kitzbuhel hvor der findes indkøbsmuligheder, købmand og svømmehal. Skibussen stopper 150 meter fra hotellet og der er off-piste muligheder 100 meter fra hotellet. Togstationen Kitxbuhel ligger 2 km fra hotellet og Schwarsee sø ligger 1 km fra hotellet.På hotellet findes reception, elevator, lobby, lounge/stue med pejs, læsestue og have. Der er desuden et wellness/fitnessområde med indendørs pool, fitnesslokale, sauna, dampbad og stillelokale (åben fra kl.08.00 til kl. 20.00 forbeholdt ændringer) samt mod ekstra gebyr er der solarium, massage og skønhedsbehandlinger til rådighed. Efter tidsbestilling.Hotelværelserne er udstyret med tv, radio, telefon, internetadgang, pengeskab og badeværelse med badekar og brusebad, badekåbe og hårtørrer. Roomservice er til rådighed (begrænset tider og mod ekstra gebyr).Hotellet har gratis udendørs parkeringsplads og mod ekstra gebyr indendørs parkeringsplads.Adresse: Hahnenkammstrasse 5, 6370 Kitzbühel, Tyrol, Austria.

Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/royal-rose-ex-eleni-apartments-paleokastritsa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.